sestdiena, 2014. gada 15. novembris

Pirkumi: Essence, Catrice, Dzintars, Rimmel

Sveiki! Es atkal ar pirkumiem :)
Pirkumu šodien nav tik daudz, tomēr gribās padalīties :)

Rimmel Pro nagu laka 403 Hypnotise - spilgta tumša ogu krāsa. Klājas viegli, bet lai dabūtu krāsu, kā iepakojumā, ir nepieciešamas 2 kārtas. Ļoti 'garšīga' krāsa. Vienā kārtā izskatās kā vienkārši bordo krāsa. Turas labi, pēc 3 dienām tikai nagu galiņi sāka parādīties. 2.13 eiro Mildas tirdziņā.

Essence kajal pencil 2 toņos - 23 love me lavander un 20 scream green. Tādu ir vesela kaste Drogās pie cirka. Nezinu cik ilgi jau skatījos uz viņiem, pašas par sevi krāsas man jau patīk, bet šaubījos vai man piestāvēs. Kad, gaidot cilvēku, aizvakar iegāju tajā veikalā, roka pati paņēma tos zīmuļus. Iecāna prātā ideja taisīt ar viņiem vasarā dubultas acu līnija, jo krāsas jauki izskatās kopa. Zīmuļu kvalitāte nav wow, līnija nesanāk ļoti koša, bet savus 68 centus viņi ir vērti ;)

Dzintars skropstu un uzacu balzams - lietoju kā bāzi pirms tušas, fiksatoru uzacīm, un arī uzklāju viņu pirms gulētiešanas, lai stiprinātu skropstas. Pamanīju, ka skropstas jau izskatās labāk un liekas, ka viņu jau ir vairāk :) 2.96 Dzintara veikalos.

Catrice gel eyeliner brush - man nepatika. Pārāk mīksta, lai es varētu uzzīmēt līniju. Varbūt, jāpiešaujas, bet pagaidām nesanāca man ar viņu, lietoju savu veco 'no name' otiņu.

Catrice absolute eye colour 710 Lilac Del Rey - iepakojumā izskatās pēc košas violetas krāsas, bet uz acīm viņu jāklāj daudz, lai tā būtu redzama, bet tā krāsa ir ļoti smuka pat nepiesātināta. Kaut kā pēdējā laikā man velk uz violeto krāsu. 

Vai jūs arī mīlat veikt pirkumus kā es? :)

Stay Beautiful!

2 komentāri:

  1. Dubultas acu līnijas...Tu mani ieinteresēji ar to! :) Kā tas ir? uzvelk vienu līniju un virs uzvelk blakus otru tikai citā krāsā? Sanāk blakus divas svītriņas katra savā krāsā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, virs pirmās līnijas ir otrā :) kaut kas līdzīgs šitam http://tatita.ru/wp-content/uploads/2013/10/dvojnaja-strelka.jpg
      vai arī augšā viena krāsa, apakšā - otrā. vakar, steidzoties uz darbu, tā arī uzzīmēju :)

      Dzēst