svētdiena, 2016. gada 6. novembris

Atsauksme: Dove Dry Oil Nourishing Care dušas eļļai

Sveiki!
Savā dzīvē nekad vēl neesmu mēģinājusi dušas eļļas kā tādas, tāpēc ar prieku piekrītu patestēt šo jaunumu no Dove, īpaši pēc citu blogeru sajūsminātām atsauksmēm.

    Kad saņemu šo produktu, uzreiz gribējās pasmaržot, jo daudzi atzīmē šis eļļas aromātu. Es neteiktu, ka es biju sajūsmā no aromāta, tas šķita ļoooti spēcīgs un specifisks - atgādina aromātus indiešu veikalos. Bet aromāts šķiet traki spēcīgs tikai tad, kad smaržo līdzekli no iepakojuma. Lietojot šo eļļu dušā aromāts kļūst daudz maigāks un ļoti patīkams. Viņš ilgi turas arī uz paša ķermeņa un īpaši uz rokām.

    Man sākumā bija grūti noteikt, cik daudz līdzekļa vajag, lai pietiktu visam ķermenim, jo īš ir mana pirmā pieredze ar dušas eļļām, bet ar laiku sapratu, ka viņa vajag apmēram tik daudz, cik vajadzēja dušas želejas. Grūti ari bija pierast, ka līdzeklis neputo.

    Ar savu galveno uzdevumu, attīrīšanu, šī eļļa tiek galā izcili, pēc mazgāšanas āda ir tīra un svaiga. Nav sausuma sajūtas, bet arī īpašu mitrinošo efektu es neesmu mānījusi, šīm līdzeklim drīzāk ir barojošs efekts. Manuprāt, Dove dušas želejas labāk mitrina ādu.

    Sastāvā ir 55% dabīgas eļļas, kā arī vērtīga Marokas argana eļļa un vitamīns E, kurš labi atjauno ādu un piešķir tai elastīgumu.

    Kopumā varu teikt, ka esmu ļoti apmierināta ar šo ieguvumu, ar prieku to izlietošu un, varbūt, arī kādreiz nopirkšu vēl :). Pagaidām neesmu to redzējusi veikalos, bet noteikti drīzumā parādīsies :).

Vērtējums: 8/10.
Cena: 5.99 bez atlaidēm.

Vai jums patīk dušas eļļas? Ar vispār labāk patīk attīrīt ķermeni - ar dušas želeju, eļļu vai parastām ziepēm? :)

* - produkts ir iedots testēšanai. Mans viedoklis ir 100% neatkarīgs.
AV
    

4 komentāri:

  1. Man patīk dušas eļļas, lai gan neesmu mēģinājusi ļoti daudzas (kādas trīs - L'Occitane, Eucerin un Bioderma). Visvairāk patika Bioderma :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gribētos pamēģināt kaut kad Biodermu, bet man ir pārāk lieli krājumi, lai es kaut ko vēl pirktu :)

      Dzēst
  2. Man vislabaak patiik L'Occitane mandelju dushas ella, bet sobrid lietoju Rituals dushas ellu, kura shkjiet nedaudz 'treknaaka'. Forshi, ka vienkaarshaaki brendi arii saak piedaavaat shiis ellas, jo sausai aadai, manupraat, vislabakais produkts :) Tomer es neesmu manijusi nekaadu mitrinoshu vai barojoshu efektu no shiim ellaam, TACHU taas vismaz nesausina aadu taa kaa to dara dushas zhelejas! :) :) noteikti izmeeginaashu ari DOVE! Peec dushas lietoju DOVE sauso kjermenja ellu, ja nemaldos TONIC (zilaa iepakojumaa), un looti patik!

    lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eļļas vispār nemitrina ādu, bet vairāk baro :) Bet, piekrītu, forši, ka nesausina.
      L'Occitane kādreiz noteikti gribētos pamēģināt :)

      Dzēst