pirmdiena, 2014. gada 1. decembris

Tukšs #1 Novembrī!

Sveiki!
Man reti kad sanāk tukši iepakojumi, jo bieži pērku kaut ko jaunu un vecs paliek neiztērēts. Aij-aij-aij, man vajag laboties, savādāk jau nav vietas jauniem pirkumiem. Novembrī man tomēr sanāca pāris līdzekļi, kuri dosies mūžīgā ceļojumā.

Superdrug 2 in 1 hand balm - roku un nagu krēms, kas labi mīkstina rokas, viegli smaržo un neatstāj plēves sajūtu. Roku krēmu man ir pietiekami daudz, bet vasara biju paķērusi vēl vienu iepakojumu, tā kā šis vēl paliks ar mani kādu laiku.

Bio2you smiltsērkšķu zobu pasta - domāta jūtīgiem zobiem. Sev paņemu tāpēc ka nav izteiktas un pat pārspīlētas mentola garšas, kuras dažreiz padara zobu pastu nelietojamu. Mani gaida jauns iepakojums, mainīt pagaidām neplānoju.

Garnier Moisture Match sejas krēms - ļoti patika, par viņu stāstīju vairāk šeit. Atkārtoti nepirkšu, jo tagad man ir Mossas krēmi, bet savam puisim kā dāvanu Dzimšanas dienā jau iegādājos.

Dzintars sauļošanas balzams SPF 4 - beidzas termiņš. Vasarā nopirkšu jauno, jo citus nelietoju.

Rival De Loop Hydo Papaya-Drachenfrucht salvetes kosmētikas noņemšanai - lietoju, kad ir liels slinkums normāli noņemt kosmētiku vai pēc party, kad mājās esmu ap 3 naktī. Vienmēr stāv aiz gultas, lai iekristu, noņemtu make-up un uzreiz izslēgties. :) Ikdienā, kā man liekas, nav labi lietot, jo manu ādu tas bojā. Ir jauni iepakojumi ar citām smaržām, jo šī vairs nav pieejama.

Premier Dead Sea Spa šampūns pret matu izkrišanu - labs, mati tiešām nedaudz nostiprinājās, patīkami smaržo pēc jūras, bet ļoti neekonomisks patēriņš, maksā 25 eiro un pietiek man mazāk kā 1 mēnesim, tāpēc vairāk nepirkšu.

Laikam, tā. Un kā jums šomēnes ar izlietotiem produktiem? Vai daudz? :)

Stay Beautiful!

4 komentāri:

  1. skatoties uz tukšās taras rakstiem man ir sajūta, ka man produkti netērējās vispār :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man arī bija tāda sajūta, bet šodien pastaigājos pa māju un savācu visu :D bet to Dzintara krēmu gan nesanāk izlietot, jo sauļojos reti.vienmēr metu ārā pustukšu iepakojumu tikai termiņa dēļ.

      Dzēst
  2. Šomēness arī izmetu divus sauļošanās krēmus. :) Tie pat mētājās no aizpagājušās ziemas Ēģiptes ceļojuma. :D Mitrās salvetes laba lieta, man vienmēr somā stāv Čistaja Ļiņija intīmai higiēnai, bet izmantoju visam, patīk, ka ir bez izteiktas smaržas un diezgan mitrinošas. Man šķiet, ka gāja līdzīgi kā tev ar tukšo taru, jau 5.decembrim un man nekas nav iztērēts. :D Jāskatās kādām pudelītēm pastiprināti pievērsties. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tas roku krēms nevarēja beigties nu ļoooti ilgi, es katru reizi domāju, ka izspiedīšu pēdējo un izmetīšu, bet nēē - tur vēl iekšā ir! Beidzot viņu uzvarēju! :D
      Man tagad vispār problēma kaut ko lietot, jo visas manas mantas ir sabāztas pa kastēm.. Pārvācos! :D

      Dzēst