sestdiena, 2014. gada 27. decembris

Catrice Ultimate Shine lūpu krāsa 060 Teddy Brown

Sveiki!
Catrice kosmētikas man nav daudz, jo agrāk viņa bija maz kur atrodama, kā arī parasti sakrita, ka tieši tas, kas man patika visvairāk, izgāja no pārdošanas. Bet Catrice lūpu krāsas man vienmēr patika pēc savām īpašībām :)
Ar šo Catrice Ultimate Shine lūpu krāsu man sanāca smieklīgs stāsts - testeris zem viņas bija viens, bet nopirku es pavisam citu toni. Un pat nepamanīju! . Bet, savā ziņā, man paveicās, jo šī krāsa arī nav slikta :)

Agrāk man nepatika lūpu krāsas, par to jau stāstīju, jo slinkums ir stiprāks par mani, jo es pati esmu slinkums :D Lūpu krāsu vajag lietot ļoti uzmanīgi, bet spīdumu vai balzamu var uzklāt arī bez spoguļa un būs labi.

Kādreiz rudenī iegāju Alfas Drogās, lai nosistu laiku gaidot trolejbusu, neplānoju neko iegādāties, bet viena no lūpu krāsām man ļoti iepatikās. Precīzāk - lūpu krāsas testeris, kurš bija zem šis krāsa. Viņš bija līdzīgs šai krāsai, tomēr bija vairāk uz violeto pusi. Es paņemu lūpu krāsu, kura bija virs testera un pat nepārbaudīju, vai sakrīt vai nē.

Catrice lūpu krāsas no Ultimate Shine ir patīkamas, maigas, bet nedaudz sausina lūpas, tāpēc zem viņas izmantoju lūpu balzamu. Krāsa sanāk spilgta, bet manam fotoaparātam nesanāk viņu atrādīt. Es nezinu, kas ir ar manu veco aparātu, bet nu dzīvē krāsa ir brūnāka. Patīk, ka nav matēta, bet ir spīdīga. Labs variants ikdienai, bet īsti nav mana krāsa.

Iepakojums ir no metāla, viņu grūti bildēt, jo viņš atspīd. Izskatās ļoti smuki un lakoniski. Vāciņš turas labi, bet ar laiku paliek ne tik labs. Arī ir liels mīnuss, ka uz iepakojuma var redzēt pirkstu atspiedumus un viņš ātri paliek netīrs.

Kopumā man patīk šis produkts, bet noteikti nav must-fave vai super favorīts. Par savu cenu ir laba lūpu krāsa. Cik atceros, šis tonis bija no tiem, kuri izgāja no sortimenta, tāpēc arī bija lētāks, maksāja ap 2.50 eiro.

Kā jums patīk Catrice lūpu krāsas?

Stay Beautiful!

9 komentāri:

  1. Catrice Ultimate shine lūpu krāsas ir manas mīļākās. Uz šo toni nekad nebūtu pievērsusi uzmanību, bet izskatās ļoti skaisti!!! ^^

    AtbildētDzēst
  2. Katru reizi atverot Tavu blogu mani piedur nosaukums atkal un atkal :D Droši vien no manis šo dzirdēsi vēl kādu reizi. :D Ultimate shine man nav bijusi man ir tikai Ultimate color lūpu krāsa. Tev smukas lūpiņas un smuki šis tonītis izskatās. Pilnīgi sagribējās lūpas uzkrāsot. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :D nosaukums ir no šis dziesmas https://www.youtube.com/watch?v=N9cHDT-MUsA :D
      man ir viena Ultimate Color, viņa man liekas ļooti sausa, no Ultimate Shine man ir 2 krāsas, viņas ir labākas pēc savām īpašībām.:) paldies :)

      Dzēst
  3. Skaists tonis :) Es vienmēr esmu gribējusi pamēģināt, bet nekad nevaru izvēlēties toni kas patīk, pastāvu un skatos un beigās nopērku Drogās kārtējo nagu laku vai kādu citu nieku, jo nevarēju izvēlēties :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man reti kurš tonis patīk, tāpēc arī parasti pērku kaut ko citu - visbiežāk ēnas :)

      Dzēst
  4. tonis labi izskatās :)
    man ir pāris Catrice lūpu krāsas un jāsaka, ka par tādu cenu izpildījums ir ļoti labs, iepakojums ar nav banāls. kad uzkrāsoju matētās, tad draudzenes netic, ka tā nav profesionālā līnija :))

    AtbildētDzēst