otrdiena, 2014. gada 9. decembris

MikroShop Haul: Garnier, Beyonce, I love...

Sveiki! 
Skumji, bet MikroShop vairs nebūs.. savā vecā vietā. Žēl, jo tā vietā man bija ļoti ērti, jo tas ir tuvu manai universitātei. Vakar ieskrēju, lai paspētu nopirkt kaut ko pirms visi plaukti ir tukši.
Pirkumu nav daudz, vēlāk noteikti ienākšu vēl kaut ko paņemt. Žēl, bet Batiste sausie šampūni jau visi ir izpirkti, palika tikai mini, kuri maksā 2 eiro.

Garnier Ultimate Beauty Oil - paņemu pēdējo :D Ja nebūtu tik liela atlaide, neņemtu, jo neesmu ķermeņa eļļu fane, vairāk patīk losjoni vai krēmi, jo āda nav tik sausa. Šai ir ļoti ērts dozators, pateicoties tam eļļa labi izdalās pa visu ķermeni. Smarža man liekas ļoti sintētiska, bet tā ir viegla un netraucē. 

Beyonce Pulse NYC Sparkling Body Mist - manas mīļākās smaržas ir Beyonce Pulse. Šī ir nedaudz cita versija, bet smaržo līdzīgi. Spīdumi ir maigi, būs labs svētkos.

I love... Choa Mocha lala dušas krēms - spēcīga kafijas kūkas smarža, mmmm.. Tikko sapratu, ka būs jāpaņem vēl viens, ja būs palicis. Nesausina ādu, patīkama konsistence. 

Tas viss kopā man sanāca 5.90 eiro :) Forši, vai nē?

Jūs jau paspējāt ienākt veikalā pirms tā aizvēršanas? 

Stay Beautiful!

4 komentāri:

  1. Tieši šodien biju tuvumā, bet neiegāju, jo likās, ka visas labās preces būs jau izķertas. Vajadzēja tomēr ieiet, dušas želeja izskatās forša.
    Varbūt ievēroji, vai kaut kas ir palicis no Aussie produkcijas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. neesmu pamanījusi, vienīgais, ko varu pateikt, ka tur Rimmel nagu lakas ir pa 1 eiro :) un ka Loreal lūpu spīdumus neieteiktu tur iegadāties, jo termiņš tiem ir beidzies/drīz beigsies

      Dzēst
  2. I love... dušas želeja sman ļoti patīk! :) Spīdumiņi arī tieši laikā, bet arī vasarā man tie ļoti patīk ar iedegumu! Labi pirkumi! :)

    AtbildētDzēst
  3. Es tieši domāju nopirkt tos no TBS, bet draugs pateica, ka nav vērts :( bet kad ieraudzīju šos, sapratu, ka vajag :)

    AtbildētDzēst