piektdiena, 2014. gada 12. decembris

Brīnumains maisiņš - The Body Shop

Sveiki!
Šajā ziemā gribu smaržot garšīgi un pasakaini. Tāpēc, kad ieraudzīju jauno TBS kolekciju, sapratu, ka nevaru paiet garām tik garšīgiem nosaukumiem. Pēc nosaukuma man visvairāk sagribējās pasmaržot cukuroto ābolu, bet atnākot veikalā un pasmaržojot esmu nedaudz vīlusies, jo nebija īsti tas, ko gaidīju. Vaniļas smarža man ne pārāk patīk, tāpēc pēdējā cerība bija uz dzērvenēm pūdercukurā un tas nelika man vilties!


Sākumā tā pudelīte līkās baigi maza, bet pēc tilpuma viņa ir pilnīgi normāla - 30 ml. Vienkārši citiem ražotājiem dizaina dēļ tas pudelītes izskatās daudz lielākas, bet tilpums jau viens un tas pats. Tas arī savā ziņā ir pluss, ka iepakojumiņš mazs, jo aizņem mazāk vietas un ērti ņemt līdzi.

Aromāts tiešām atgādina svētkus - viņa ir tāda gan nedaudz skāba, gan salda vienlaikus. Man asociējas ar eglīti, mandarīniem, konfektēm, šampānieti. Viņu lietošu tikai tad, kad ir svētku noskaņojums, lai veidotu apkārt sev svētku atmosfēru. Sākumā man līkās ka smarža nedaudz atgādina ziepes, bet pie tā ātri pieradu un tagad jau nemānu.

Par noturību man grūti spriest, jo nekad pati nejūtu savas smaržas vai tualetes ūdeni, bet uz rokas varēja just ilgi. Ja godīgi, biju gaidījusi ziemas aromātus tādus mazliet 'smagākus' un saldākus, pat izbrīnījos, kad sajūtu skābo smaržu. Tāds bija mans stereotips par ziemas smaržām, kurš tagad aizgāja, jo šis aromāts 100% atbilst Ziemassvētkiem.

Cena: 16.50 eiro.

Un kurš ir jūsu mīļākais aromāts no jaunās TBS kolekcijas?

Stay Beautiful!

4 komentāri:

  1. Man arī visvairāk iepatikās tieši šis aromāts, jo no visiem ir pats dabīgākais. Pēc apraksta man patika cukurotais ābols, bet dzīvē tas man likās PĀRLIEKU salds.
    Man ļoti patīk ziepītes ar šo aromātu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt, man patiktu cukurotais ābols, ja es nebūtu kaut ko gaidījusi.. Bet, kad atnācu, vienkārši sapratu, ka nav tas! Un viss :(

      Dzēst
  2. Man visvairāk iepatikās cukurotais ābols, tas ir dikti feins. :)

    AtbildētDzēst