svētdiena, 2014. gada 28. decembris

Bourjois Liner Clubbing Ultra Black

Sveiki!
Svētkos vienmēr gribas izcelties un izskatīties spilgtāk nekā parasti. Var atļauties to, ko ikdienā nevar, var pat nedaudz pārspīlēt:). Svētkos mana galvenā make-up detaļa ir melnas acu līnijas, tāpēc šodien vēlos pastāstīt par savu pirmo laineri :) Tagad jau nelietoju viņu tik bieži kā agrāk, kad šis bija mans vienīgais laineris, bet viņš joprojām ir viens no mīļākajiem, šis ir mans otrais iepakojums.


Lainerim ir ļoti smalka otiņa, ar kuru viegli regulēt līnijas izmēru. Tas palīdz uzzīmēt īpaši smalku galiņu vai sākumu. Sākumā man bija grūti ar viņu zīmēt, jo, kā jau minēju, šis ir pirmais mans laineris, tāpēc pieredzes vēl nebija. Bieži sanāca kaut kas šausmīgs - pārāk resnas, pārāk garas, pārāk līkas līnijas - bet nu mācīties jau vajadzēja. Ar laiku piešāvos, bet tagad atkal ir tāda pati problēma, jo sāku lietot vairāk gela laineri.

Šim lainerim finišs nav matēts, tāpēc var pateikt kā viņš atbilst nosaukumam Clubbing, jo šis būs labs klubos, kur gribas mirdzēt. Ikdienai viņš būtu 'too much'. Pēdējā laikā man vairāk patīk matēts efekts, kuru dod gela laineris, kuru arī ir vieglāk lietot, tāpēc dodu tam priekšroku. Ar šo tagad zīmēju tikai galiņus, jo ar gela laineri to nav iespējams izdarīt.

Noturība ir super-puper. Atceros, vienu reizi man bija migrēnas lēkme, un es vienkārši centos pēc iespējas ātrāk aizmigt, un bija ne līdz kosmētikas noņemšanas. Nākamajā rītā pamodos un... līnijas bija savā vietā! Varēja iet ārā un neviens pat nepateiktu, ka tas ir vakardienas make-up. Protams, es noņemu veco make-up un devos atpakaļ gultā, bet tas mani pārsteidza!

Kopumā man ļoti patīk šis produkts, bet esmu atradusi kaut ko labāku sev. Un kurš ir jūsu mīļākais laineris?
Stay Beautiful!

4 komentāri:

  1. Man ir mēģināti dažādi laineri. Vienu brīdi sūtīju tādus kā flomasteru zīmulīšus no Avon un Oriflame. Kad biju pavisam skolniece un nebija naudas pirku kaut kādu laineri par 1ls tirgū. :) Tagad man ir Catrice laineris, diezgan labs, bet esmu ikdienai pa slinku. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ikdienā arī laineri nelietoju :) jo slinkums ir mans vārds :D

      Dzēst
  2. Man šis laineris nepatika, jo uz maniem palstiņiem neturējās. Varbūt vaina formulā vai kur citur, bet uz maniem plakstiņiem visu laiku labākais laineris tikai un vienīgi ir Maybelline gēla. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :O man gan viņš turas līdz pēdējam. laikam, atkarīgs no ādas :)

      Dzēst