sestdiena, 2016. gada 13. februāris

Haul: Nioxin, Madara, MaxFactor, Ferragamo un citi

Sveiki!
    Šodien bija pirkumu diena, jo tieši pirms svētkiem gribas sevi palutināt, kā arī kaut ko sevī nedaudz pamainīt, lai iepriecinātu mīļoto cilvēku :) 

    Nioxin Hair Sistem Kit 3 - iepriekš man bija otrā sistēma un tas bija patiešām labākais ko esmu mēģinājusi matiem! Šī ir mana pirmā pieredze ar profesionālo matu kosmētiku un tā ir ļoti veiksmīga. Man patīk līdzekļu tilpums, jo parasti mani mati pierod pie līdzekļa un tādēļ man ir pilna vannas istaba pustukšo pudeļu. Tāpēc arī paņēmu šoreiz citu komplektu. Šampūniem ir svaigs piparmētru aromāts, nedaudz stiprāk kā 2. sistēmai. 

    MaxFactor Lipfinity 020 Angelic - šo nopirku 14. februārim, lai nevajadzētu uztraukties par lūpām un piekārtot tas ik pēc pusstundas. Turas tiešām labi, pēc pusdienām vajag nedaudz piekārtot, bet tā bez problēmām izturēja šodien visu darba dienu. Pirmais slānis (krāsa) sausina lūpas un ir ļoti lipīga, bet otrā daļa (balzams) glābj situāciju. Krāsa ir ļoti smuka - maiga rozā, atgādina ziedus. Līdz 14.02. cenas Drogās 9,89 eiro.

    Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa EDP - jaunums veikalos Douglas, ļoti sievišķīgs aromāts. Atgādina Lancome La Nuit Tresor, bet man liekas mazliet maigāks. Notis var apskatītes šeit.

    Madaras veikalos šodien par jebkuru pirkumu varēja saņemt dāvanā attīrošās putas, un es nepalaidu garām tādu foršu iespēju, jo šis putas ir mans must have!

    Detox maska - šis kādu laiku atpakaļ bija hits blogeru vidū. Es gan toreiz tā arī nenopirku, bet šodien izlēmu tomēr pamēģināt. Rīt būs 'degustācija' ;). Cena ap 5,50.

    Blacberry White Clay Facial Soap - šo nopirku ceļojumiem, lai ņemtu līdzi, jo lidmašīnās nevar paņemt putas apjoma dēļ. Nedomāju, ka mājās lietošu bieži, bet nu paskatīsimies. Aromāts gan ir ļoti patīkams un maigs - atgādina melleņu jogurtu. Šobrīd ir neliela atlaide, cena ap 5 eiro.

    Attīrošās putas - no comments. Visu laiku must have! Lieliski attīra, noņem to, ko nenoņēma micelārais ūdens, nesausinot ādu atsvaidzina seju. Nezinu, kurš jau iepakojums, bet noteikti ne pirmais, ne otrais un pat ne trešais!  

    Šis ir tāds nedaudz fail, jo aizmirsu šo iekļaut pirmajā bildē :D. Lūpu balzams no Alterras ar granātābola aromātu.

    Tas jau ir otrais iepakojums. Man patīk aromāts un arī mitrina šis balzams labi. Konsistence ir nedaudz jocīga, tāda kā ar smiltīm iekšā.

    Balzams derēs sauso lūpu īpašniecēm, jo pateicoties mikrodaļiņām tas noņem sausumus no lūpām, kā arī mitrina tas.


    Un nākamais pirkums ir nedaudz netipisks beauty blogam. Man patīk atbalstīt dziedātājus, tāpēc bieži pērku iTunes kaut kādas dziesmas, kas man patīk. Šoreiz ir šis dāņu dziedātāja Rasmus Seebach hits Calling (Nighthawk):
Vai jūs pērkat oficiāli mūziku? Vai pērkat kaut ko speciāli Valentīndienai?:)

2 komentāri:

  1. Par šiem matu līdzekļiem esmu ļoti ieinteresēta, būs jādreizīti noteikti jāizmēģina ;)

    p.s par mūziku, maksāju par deezer abonamentu , tapec muziku klausos arī jaunāko licenzēti ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti iesaku izmēģināt! :)

      Man vairāk patīk, kad mūzika ir manā telefonā, jo to var klausīties bez interneta, piemēram, lidmašīnā vai ceļojumos. :) Bet nu, abonējot Deezer vai Spotify, ir lielāka izvēle :)

      Dzēst