ceturtdiena, 2016. gada 18. februāris

Atsauksme: Korres Pomegranate Moisturising Cream-Gel

Sveiki!
Šodien pastāstīšu par savu vis-vis-vismīļāko sejas krēmu no grieķu firmas Korres. Ja jums ir taukaina vai kombinēta sejas āda, jums noteikti jāieskatās šajā ierakstā!
    Šis krēms ir domāts taukainā vai kombinētā ādas tipa īpašniecēm, pie kurām piederu arī es. Man ir kombinēa āda - uz vaigiem tā ir normāla, bet T-zona ir taukaina ar paplašinātām porām un noslieci uz pinnēm. Agrāk es lietoju krēmu no Garnier Moisture Match, bet ar laiku sapratu, ka tas veido plēves sajūtu uz sejas ādas. 

    Kad atbraucu uz Grieķiju, kādā ceturtajā vai trešajā diena devos uz šopingu, jo laiks tajā dienā nebija tik labs, lai brauktu uz jūru. Un kā var pabūt Grieķijā, bet nenopirkt neko no grieķu kosmētikas? Korres kosmētika ir līdzīga mūsu Madarai - tā ir dabīga, tur nav slikto vielu (kosmētikas sastāvi nav mana stiprā puse, tāpēc paļaujos uz ražotāja rakstīto:)), tā netiek testēta uz dzīvniekiem. Sastāvs un ražotāja apraksts un solījumi:
klikšķiniet, lai palielinātu

    Krēms man izmaksāja lētāk kā 16,80 eiro, jo kopā ar to pirku arī salvetes kosmētikas noņemšanai, uz kurām bija cena 6 eiro, bet kopā es samaksāju 20,-. Nu bet tā ir Grieķija, viņiem viss ir tā, ka mēs neko nevaram saprast :D.

    Ko apgalvo ražotājs: netaukains krēms-želeja, kas uzreiz iesūcas. Granātābola ekstrakts sašaurina poras un tonizē, bet Epilobium fleischri regulē ādas sebuma izdalījumu, kā arī sniedz matēto finišu uz ādas. Uzklāt krēmu uz sejas un kakla ādas, izņemot ādu ap acīm. Satur žožoba eļļu, kalendulas ekstraktu, hiāluronskābi, salicilskābi, pantenolu, kā arī iepriekšminētos ekstraktus.

    Vai es tam piekrītu? Jā! Krēms patiešam izcili matē ādu, mitrina nepadarot ādu taukainu. Matētais efekts, protams, nesaglabājās visu dienu, bet kādas 3-4 stundas turas (priekš manis tas jau ir labi). Vai sašaurina poras? Hmm, man liekas, tas nav iespējams principā. Krēms ātri iesūcas, kas ir liels pluss lietojot viņu rītos. Diezgan ekonomisks krēms, jo man pietiek ar nelielu daudzumu, lai āda justos izcili. Es šo krēmu nepārtraukti lietoju kopš jūnija vidu katru rītu un lūk, cik man palika:
    Iepakojums: kartona kastīte ar smuku dizainu un stikla bundžiņa. Izskatās labi un solīdi. Krēmam ir aromāts, kas neīpaši atgādina granātābolu, bet man viņš patīk, jo tas ir svaigs. Tiem, kam nepatīk aromāti, viņš var likties nedaudz par stipru, spriežot pēc citām atsauksmēm. Man ir ok, jo man nav nekā pretī aromātu.

Apjoms: 40 ml.
Kur nopirkt: http://www.lookfantastic.com/ (paldies Kikasbeautyspot par ieteikumu, kur to var dabūt)
Mans vērtējums: 10/10.
Vai iegādāšos atkārtoti? Noteikti!

Vai esat kaut ko lietojuši no Korres firmas? Kas vēl ir vērts pievērst uzmanību?:)

P.S. Ja sanāks būt Grieķijā, tad iesaku Korres produkciju pirkt aptiekās, kuru Atēnās ir vairāk kā pie mums Maximu. Jo oficiālajā Korres veikaliņā Ermou ielā ir augstākas cenas. :)

2 komentāri:

  1. Jā un velreiz jāa Korres zīmolam, ļoti patīk ;))) Nopirku vienu viņu krēmiņu, magnolijas laikam, arī ļoti patika, tikai mazliet pa stipru manam vecumam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kosmētika ir burvīga, pilnīgi piekrītu! man arī ir vairākas maskas, neviena no tam nelika vīlties!:) domāju vēl piepasūtīt klāt toniku no granātābola līnijas:)

      Dzēst