trešdiena, 2014. gada 17. decembris

Maybelline Baby Lips lūpu balzams

Sveiki!
Beidzot! Šodien pie mums atveda Baby Lips lūpu balzamu, kuru ilgi visi gaidīja! Urrā! Urrā!
Pie mums atbrauca veseli 6 veidi, sev es izvēlējos Mint Fresh - balzamu ar piparmētru, kurš man līkās visinteresantākais (nu un arī viņam vissmukākais iepakojums :).
Šo tiešām ļoti ilgi gaidīju, jo biju lasījusi ļooti labas atsauksmes no ārzemju blogerēm, tāpēc, ieraugot šo, uzreiz izdomāju, ka šodien iegādāšos.

Smarža atgādina zobu pastu :D Gaidīju gan vairāk tieši mentola aromātu, bet šis arī ir ok. Klājas ļoti viegli, viņš ir ļoti maigs un patīkams.  Nav smags, lūpas ir maigas, bet nav tādas sajūtas, ka uz lūpām būtu kaut kas, kas strādā. Tāda sajūta, ka tu viņu uzklāj uz lūpām un viņš arī paliek virsū nevis iesūcas un sāk strādāt. Satur SPF 20. Sola mitrinājumu 8 stundu garumā. Par to es šaubos. 

Iepakojums ir košs, kas ir raksturīgs Maybelline. Patīk, ka tajā ir izmantotas divas manas mīļākās krāsa:). Vāciņš turas labi, var iemest somā vai kabatā un neuztraukties :)
Kopumā man viņš patika, apsveru domu, ka iegādāšos vēl kādu variantu intereses dēļ. Tomēr, biju gaidījusi kaut ko labāku trakas reklāmas dēļ.

Cena ir diezgan draudzīga - 2.55 eiro, noteikti drīz būs arī atlaide :)

Esat jau pirms tam mēģinājuši šo balzamu? Vai, varbūt, plānojat iegādāties tuvākajā laikā?

Stay Beautiful!

9 komentāri:

  1. Es biju domāju, ka maksās ap 4 €, bet beigās tīri jauka cena. :) Neesmu īsto Baby Lips fanu pulciņā, jo man kursa biedrene lietojas ziemas sezonā un efekta nebija nekāda. Vismaz no malas es to nemanīju :D

    AtbildētDzēst
  2. Var jau iegādāties? Es sapratu, ka būs tikai nākošgad.. :)

    AtbildētDzēst
  3. Ai, nav interesanti, tagad visām būs, kamēr pirmais trakuma vilnis pāries :D
    Man draudzene no Polijas vasarā atveda rozā un oranžo, abi ļoti patīk. rozā pēc kožļenēm smaržo un tonis tik rozīgs, ka tiešām var saukt par bēbju lūpu, haha :D Un oranžais atgādina ķiršu končas no bērnības, mm :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu jā :D es šodien palasīju par katru - arī gribu sev rozā, jo man patīk marakujas aromāts un gribas sev rozīgas lūpiņas :)

      Dzēst
  4. Man kādu gadu ir Baby Lips Pink Punch, neesmu mega sajūsmā, jo traucē tas rozā tonis. Bet iepakojums, nosaukums, toņi un smaržas..tas viss ir ļoti atraktīvs, interesants un piesaista. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man tieši otrādāk - parasti patīk mierīgāki iepakojumi, vai arī koši, bet šie nav mana gaumē. nu izņemot tieši to variantu, kurš man ir, jo tas ir mans mīļākais krāsu savienojums:)

      Dzēst