ceturtdiena, 2014. gada 18. decembris

Dove Oxygen Moisture matu maska un izsmidzināmais līdzeklis

Sveiki!

Kā jau agrāk rakstīju, esmu sajūsmā par Dove Oxygen Moisture šampūnu un kondicionieri - viņi tiešām ir fantastiski un maniem matiem labi der.
Tāpēc arī izdomāju iegādāties visu seriju - tā šampūnam un kondicionierim pievienojās klāt brālis un māsa - izsmidzināmais līdzeklis un matu maska.
Kurš tad mani pārsteidza un kurš izrādās ne tik labs, cik es biju cerējusi?


Sākšu ar to, kas patīk un pārsteidza. Tas ir izsmidzināmais līdzeklis! Viņš 100% pilda savus solījumus - man ir smagi mati, bet viņš ir spējīgs izdarīt to, ko nespēja nevienas matu putas, ko esmu mēģinājusi - pacelt manus matus! Pēc viņa mati nepaliek taukaini, ja ar viņu nepārspīlēt. Smarža ir neuzkrītoša - tāpat kā visai serijai. Uz matiem viņa ir nejūtama un pilnīgi netraucē.

Bet tā, no ka es gaidīju kaut ko labāku ir maska. Nē, produkts ir ok, bet neredzu neko, ar ko tā atšķirtos no parasta balzama. Patīk, ka pēc viņas mati nav smagi, ka bieži ir pēc maskām, jo viņa ir tik pat viegla, kā visa serija. Bet neredzu viņā nekādas nepieciešamības, jo, kā jau teicu, viņa ne ar ko neatšķiras no kondicioniera.

Izsmidzināmam līdzeklim - 10+! Maskai 6.

Kā jums patīk Dove matu kopšanas produkcija?

Stay Beautiful!

8 komentāri:

  1. Hmm... Daudzi saka, ka tas izsmidzināmais līdzeklis esot labs, kaut kā neticās... :D Būs vien jāizmeiģina! ;) Paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti pamēģini! es arī sākumā neticēju, jo man tiešām nekas pirms tam nepalīdzēja. varbūt, protams, savu lomu nospēlēja tas, ka es apgriezu nedaudz matus, bet pat uz īsākiem matiem Taft putas nedeva neko.

      Dzēst
  2. Man arī ļoti patīk izsmidzināmais, tiešām dod cerēto apjomu :)

    AtbildētDzēst
  3. Izsmidzināmais līdzeklis man arī iepatikās, bet maska jau otro mēnesi stāv neaiztikta, jo pamēģināju vairākas reizes un sapratu, ka jēgas nav :( Varbūt smalkiem matiem tā varētu patikt ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, maska viņiem nesanāca, bet par visu pārējo var to piedot :) es izlietošu, bet nu nav tas, ko gaidīju :(

      Dzēst
  4. Man patīk izsmidzināmais līdzeklis no Glis Kur, ļoti labi palīdz sagulētiem matiem no rīta un neveido taukainību. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nekad vēl neesmu neko mēģinājusi no Gliss Kur šampūniem un kaut kā negribās, nezinu kāpēc :( Schwarzkopf matu krāsas man baigi nepatika, tāpēc tagad nepērku neko no viņu matu kosmētikas:(

      Dzēst