trešdiena, 2014. gada 24. decembris

Alterra Bio-Granatapfel&Bio-Sheabutter roku krēms

Sveiki! 
Savu ikdienu nevaru iedomāties bez roku krēma, laba roku krēma, jo strādājot veikalā rokas ātri paliek sausas. Kad augustā šis krēms parādījies mūsu veikalā, man uzreiz patika viņa aromāts, kā arī tas, ka Alterra ir naturāla kosmētika. Uzreiz sagribējās šo pamēģināt, jo arī cena ir draudzīga. Alterra granātābolu un šī sviesta roku krēms ir domāts ļoti sausai roku ādai un sola fantastisku rezultātu uz rokām. 


Krēms ir ļoti biezs pēc konsistences, bet ātri iesūcas roku ādā, jo ar viņu nepārspīlēt. Ja pārspīlēt - atstāj sajūtu, ka uz rokām kaut kas ir, bet nav tieši plēves sajūta. Arī starp pirkstiem var just kaut ko lieku - brrr, priecina, ka to var nomazgāt, bet efekts no krēma pēc mazgāšanas paliek. Neesmu pārliecināta, vai derēs ļoti sausām rokām (man nav tik traģiski), jo man liekas, ka viņš ir par sausu, bet manām rociņām labi der.

Aromāts ir burvīgs, nezinu īsti, vai granātābols tiešām tā smaržo (sen neesmu viņu ēdusi, eh), bet krēms smaržo skābeni, viegli un neuzkrītoši. Atgādina drīzāk citronu vai cidonijas.

Iepakojums ir parasts roku krēma iepakojums, krēmu viegli izspiest, dizains arī simpātisks. Tērējas ekonomiski, pietiks ilgam laikam, tā kā man ir vēl daudz roku krēmu. Šis noteikti ir mans favorīts smaržas ziņā, bet kopšanas ziņā viņu apsteidz krēms no Dulgon, par kuru arī gribu uzrakstīt. Viņš vienmēr ir mana somiņā, bet šo es glabāju aiz gultas, jo patīk ar viņu sasmērēt rociņas pirms gulētiešanas, kā arī pie datora (man ir 2 iepakojumi ;)), kur man stāv visi roku krēmi, kuri man ir.

Cena Drogās ap 2-3 eiro.

Esat kaut ko mēģinājuši no Aterras? Kā jums patika?

Stay Beautiful!

6 komentāri:

  1. Neesmu neko mēginājusi no Alterras, bet iepakojums vien šķiet simpātisks :) Šobrīd man ir 5 roku krēmi, pati nesaprotu, kāpēc tik daudz, bet neviens īsti līdz galam nepatīk. Būs jālūkojas citu ražotāju virzienā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man neviens arī nav tas, kas ļoooti patīk. pagaidām favorīts ir Dulgon, viņš ir labs :) pamēģināju Kamill, kuru daudzas dievina, nesapratu, kāpēc viņš visiem patīk - parasts, nothing special.:(

      Dzēst
  2. es pašlaik mēģinu iedraudzēties ar Alterras BB krēmu :) dodu šim vēl dažas iespējas, pirms parādīšu ceļu uz miskasti :)

    bet roku krēms - tas vienmēr ir labi. man ar mētājas visur, jo darbs tāds, ka bojā roku ādu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. BB krēms ir savāds, piekrītu :) es viņu gandrīz neaiztieku vairāk, jo nepatīk čakarēties ar viņu.

      Dzēst
  3. Līdz šim lietots tikai lūpu balzāms, kas kūst uz lūpām kā kokosriekstu sviests, bet ir nopirkts nakts krēms un acu krēms, kā arī gribu ziepes sapirkt, ko sabāzt veļas atvilktnēs, man ļoti patika, kā tās smaržo! :) . Iespējas kādreiz putas sejas mazgāšanai arī iegādāšos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ziepes baigi foršas, īpaši man patīk ar apelsīniem :) smaržo fantastiski! putas ir superīgas, viņu aromāts ir nereāli labs :)

      Dzēst