svētdiena, 2016. gada 14. augusts

Jaunumi matu kopšanā: Wella Professionals, Sebastian, Aussie


Sveiki!
    Kopš publicēju iepriekšējo rakstu par matu kopšanu jau pagāja kāds laiciņš, tāpēc šodien vēlos padalīties ar to, kas ir jauns manos plauktos :).

    Wella Professionals Oil Reflections kolekcija ar vērtīgām eļļām, kas radīta, lai sniegtu jums lielisku matu kopšanas pieredzi un ļautu iegūt satriecošus rezultātus, kā arī līdz pat trim reizēm gludākus un vienā acumirklī mirdzošus matus. Ražots Vācijā.

    Šampūnu es sev nepaņēmu, jo viņam mazās versijas nebija. Tagad centos vienmēr, pirms pirkt pilnizmēra produktus, iegādāties mini versijas. Produktiem ir patīkams kosmētiskais un ziedu aromāts, kas nav pārāk uzbāzīgs. 

    Balzams ir biezs, baltā krāsā, ļoti barojošs un mitrinošs. Pēc viņa mati ir ļoti gludi, vairāk spīd un vieglāk ķemmējas. Labi der ikdienas lietošanai, jo nepadara matus smagus. Pēc uzklāšanas uz matiem jātur 30 sekundes. Man patīk, bet, visdrīzāk, pilno versiju neiegādāšos, jo Nioxin man patīk vairāk.

    Maska ir mans favorīts! Ļoooti mīkstina matus,padara tos zīdainus un spīdīgus, bet arī nepadara smagus un neliek tiem izskatīties taukainiem. Pēc uzklāšanas vajag paturēt 5 minūtes un rezultāts ir burvīgs! Šo noteikti iegādāšos pilnā izmērā! Man patika daudz vairāk nekā mana Kanebo Sensai maska. 

    Sebastian Dark Oil - eļļas sastāvā ir divu elementu kombinācija: polimēri, kuri piepilda matus no iekšpuses, nogludinot to kutikulu un uzlabo mirdzumu, un DiffusX tehnoloģija, ar kuras palīdzību matu eļļa slīd pa matiem, saplūst ar matu šķiedrām un izzūd dažu sekunžu laikā, radot tūlītēju kuplumu un apjomu, kas atvieglo matu veidošanu un padara matus divreiz gludākus līdz pat 48 stundām ilgi. Satur vērtīgu eļļu kombināciju – sandalkoka, ciedra un argana eļļu. Ražots Francijā. 

    Es neesmu eļļu fane, matiem tās gandrīz nelietoju, jo iepriekšēja pieredze nebija īpaši veiksmīga (vai nu nebija efekta, vai nu neko labu eļļas nedarīja). Šoreiz uzdrošinājos paņemt izmēģināšanai mazo 2ml paraudziņu ar jauno Sebastian eļļu un esmu pilnīgi apmierināta! Mati izskatās gludāki un vairāk mirdz, bet kombinācijā ar Wella produktiem tiek sasniegts burvīgs rezultāts. Mati neizskatās netīri pēc šis eļļas lietošanas, nedaudz saglabā līdzkeļa aromātu. Par aromātu ir vērts pateikt atsevišķi - tas ir burvīgs! Dārgs, izsmalcināts dažādu augu un ziedu aromāts, ļoti patīkams un silts. 

    Lietošana: ieklāt 1-2 dozas sausos vai mitros matos, koncentrējoties uz matu vidusdaļu. Ieveidot kā parasti. Vai ieklāt sausos matos kad nepieciešams. Nezinu, vai iegādāšos šo pilnā izmēra (95 ml), jo tas ir ļoti daudz, bet noteikti par to padomāšu.

    Un pēdējais jaunums, par kuru gribu pastāstīt, ir Aussie Miracle Moist kondicionieris. Tam ir tipiskā Aussie matu līdzekļu augļu un ogu smaržas, kas man šķiet patīkama, bet citam var likties uzbāzīga. Ļoti labs līdzeklis par savu cenu, pēc viņa mati ir paklausīgi un ļoti viegli ķemmējas. Ja jums vajag kādu nedārgu kondicionieri, lai mitrinātu un nogludinātu matus - iesaku šo. 

Un kas jums ir jauns plauktos?:)

AV

2 komentāri: