ceturtdiena, 2016. gada 17. marts

Atsauksme: Madara Detox maska

Sveiki!
Šodien pastāstīšu par savu mīļāko masku no Madara. Un vispār mīļāko masku pagaidām!:)

    Kaut kad nopirku šis maskas mazo versiju, lai saprastu, vai tā man patiks vai nē. Intuitīvi izvēlējos tieši Detox masku, nevis Peel. Ar ražotāja solījumiem, sastāvu un instrukcijām var iepazīties Madaras mājaslapā.

    Es zinu, ka dažiem šī maska izraisīja apsārtumus un citas reakcijas, bet man tāda efekta nav. Esmu jau izlietojusi visu mazo iepakojumu (12,5 ml) un Madaras izpārdošanas laikā nopirku lielu:). Man ir kombinēta āda un šī maska ir tieši piemērota kombinētai/taukainai ādai.

     Es lietoju masku divas reizes nedēļā un turu ap 10 minūtēm un no tās ir ļoti labs efekts - tā labi attīra seju, mazina pinnes un to pēdas, savelk paplašinātās poras un mazina melno punktu skaitu. Tā tiešam ir mana mīļākā maska šobrīd, jo tā ir visefektīvākā no visām attīrošām maskām, ko esmu kādreiz mēģinājusi. Ar to varu salīdzināt tikai Queen Helene piparmētru masku no iHerb.

    Vienīgais mīnuss ir maskas aromāts - tās ir ļoti savdabīgs un man neliekas patīkams. To ir grūti aprakstīt, bet tās ir ļoti spēcīgs un var nedaudz just lavandu un spirtu. Bet es neesmu no cilvēkiem, kuriem aromāts var traucēt lietot lielisko produktu!:)

    Dūņas, kuras ir pirmajā vietā sastāvā, dod nelielo skrubja effeku uz sejas, kad uzklāj masku, tādā veidā vēl efektīvāk tīrot seju. Šo masku es nevarētu ieteikt sausas un jūtīgas ādas īpašniecēm, bet meitenēm ar līdzīgo man sejas ādu noteikti iesaku pamēģināt!:)

    Sejas attīrīšanu es saku ar Madaras pūtām un Premier Dead Sea skrubi, dažreiz pirms skrubja lietoju arī plāksteru degunam. Dažreiz pēc maskas ir velkoša sajūta, bet dažreiz āda jūtas pilnīgi normāli. Sejas procedūru es nobeidzu ar toniku un nakts krēmu.

    Vērtējums: 10/10.
    Apjoms: mazā 12,5 ml, lielā 60 ml.
    Cena: mazā ap 5,50 eiro, lielā 23,50 eiro.

    Kāda ir jūsu mīļāka sejas maska?:)

2 komentāri:

  1. Diemžēl seja ļoti iekaisa no sīs maskas, vienk, priekš manis pārāk stipra :( kaut gan man ir taukaina āda..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm, varbūt, man ir biezāka āda?:D vienīgais, ko es varu izdomāt. vai Tev ir jūtīgāka.

      Dzēst