sestdiena, 2017. gada 15. aprīlis

CATRICE jaunumi, kas ir uzmanības vērti

Sveiki!
Kompānija Catrice katru pavasari un rudeni maina gandrīz pusi sava sortimenta un es pilnīgi saprotu, ka "parastam mirstīgam" ir diezgan grūti tajā visā orientēties un saprast, kas ir uzmanības vērts un kas nav. Šis ieraksts ir par tiem produktiem, kurus es tiešām iesaku vismaz veikalā patestēt un, iespējams, arī iegādāties :).
    Sākšu ar lūpu produktiem, jo to ir mazāk.

    Shine Appeal Fluid Lipstick Intense 040 Rose Your Voice! - ir kaut kas starp lūpu spīdumu un laku. Tas ir puscauspīdīgs produkts ar vidēji intensīvu pigmentu, kas turas labāk nekā spīdums un ir pavisam maaazliet lipīgs uz lūpām. Šobrīd pārdošanā ir ap 4 toņiem, šis ir ļoti neitrāls - vecas rozes tonis ar nelielu siltu piesitienu un perlamutra mikrodaļinām iekšā, kas uz lūpām nav manāmas. Kad viņu biju tikko ieraudzījusi, man šķita, ka tonis ir ļoti neinteresants un vecmodīgs, bet, kad uzklāju uz lūpām, manas domas pamainījās un tagad šo toni es diezgan bieži lietoju. Noturība ir līdz 3 stundām vai līdz ēdienreizei. Aplikators ir ērts, plakans. 

    Lip Cushion 020 Better Make a Mauve! -  produkts ļoti smuki izskatās uz lūpām - spīdums ar vidēji košu pigmentu, ko ir iespējams arī uzslāņot, lai dabūtu spilgtāku rezultātu, nav lipīgs un ir mitrinošs, BET es nesaprotu, kāpēc kompānija mēģina izgudrot velosipēdu. Jo šoreiz viņiem sanāca velosipēds ar trīs riteņiem - šis aplikators būs ērts tikai cilvēkiem ar lielām vai vidējām lūpām. Ja šis produkts būtu parastā lūpu spīduma iepakojumā vai tās sūklis būtu nedaudz mazāks, būtu foršāk :). Un ne mazāk svarīgs firmai bija izmantot modīgu vārdu cushion, bez tā jau nevar :).

    Anyway, iepakojuma saturs man patīk - produkts nav lipīgs, šis konkrētais tonis ir vēss rozā, mazliet violetīgs. Citi toņi ir pavisam dažādi - no maigiem pasteļtoņiem līdz košiem bordo. Uz lūpām turas tāpat, ka daudzi citi spīdumi - super noturīgs nav. Satur avokado eļļu.


    Glam & Doll Sculpt & Volume skropstu tuša - kuplinoša tuša ar silikona birstīti, kas labi atdala un pagarina skropstas, nebirst dienas garumā. Pati esmu pamēģinājusi pāris reizes, atzīmēju dažus mīnusus un plusus, pēc tam atdevu vecmammai un viņa ir sajūsmā :). Tuša tiešām labi dod apjomu un pagarina, bet man nepatīk, ka viņa īsti nenofiksē skropstiņas - tas paliek mīkstas un netur formu. Man pat grūti izskaidrot to efektu, bet tas man ļoti nepatīk, tāpēc Catrice tušas man ne īpaši iet pie sirds. Bet apjoma ziņā šī tuša ir forša un jau ar pirmo slāni padara skropstas kuplas. Tomēr, man ir citas tušas, kas man patīk vairāk, tāpēc pati šo nelietošu.

    18h Colour & Contour acu zīmulis Me, My Black and I - automātiskais acu zīmulis ar izcilu noturību; labi turas pat uz ūdens līnijas. Tieši šim nolūkam es visbiežāk izmantoju šo zīmuli, jo man nepatīk zīmēt līnijas ar acu zīmuļiem. Pieejams astoņos toņos, man ir melnais un tas ir tiešām intensīvi melns tonis - nav nekāds blāvs vai pelēcīgs. Otrajā pusē zīmulim ir asinātājs.


  The Precious Copper Collection acu ēnu palete - šis ir top produkts no Catrice! Izcila pigmentācija un diezgan laba noturība (tomēr, iesaku labāk izmantot acu ēnu bāzi - tā ēnas būs vēl noturīgākas un košākas). Pēc konsistences ēnas ir gandrīz krēmīgas, tās labi pludinās - ir viegli veidot pārejas. Man nedaudz trūkst kāda tumšāka toņa. Man ļoti patīk Sculpt tonis, dažreiz klāju to pa visu kustīgo plakstiņu un tas izskatās ļoti smuki. Visvairāk man patīk trešais un ceturtais toņi, bet Light tonis ir tāds so-so, pārāk krītains. 


    Vēl ir vērts piebilst, ka toņi uz ādas izskatās košāki nekā iepakojumā :). Ja man būtu jāizvēlas kāds viens produkts no visiem, tad tās noteikti būtu šis acu ēnas. Ja varētu izvēlēties divus, tad paņemtu arī acu zīmuli :).

    Šie, manuprāt, ir foršākie Catrice jaunumi. Daži citi jaunie produkti arī ir labi, bet patika mazāk vai vēl līdz galam nav izprovēti.

Vai paspējāt jau kaut ko pamēģināt no šiem produktiem? Kā patika?:)

* testa produkti; viedoklis ir 100% neatkarīgs.

AV

1 komentārs: