trešdiena, 2016. gada 26. oktobris

Haul: Dzintars, NYX, Rimmel, MaxFactor, Dior

Sveiki!
Pēdējā laikā ļoti pārdomāju savu pirkumus, tāpēc to nav tik daudz, lai rādītu regulāri. Tagad sakrāju kaut cik normālu daudzumu un vēlos padalīties ar pirmajiem iespaidiem :).

    Dzintars Antioksidanta balzams lūpām - nemaz nezināju, ka Dzintaram ir tāds produkts. Lasot diskusijas Facebook, kur cilvēki dalās ar saviem Dzintara favorītiem, ieraudzīju vairākas labas atsauksmes par šo lūpu balzamu, kurš satur tējas koka eļļu, kas palīdz sadziedēt lūpas. Spriežot pēc pirmā iespaida, gribas pateikt, ka Carmex es vairs nesūtīšu. Noteikti! Šis strādā izcili, pa vienu dienu saveda manas lūpas 100% kārtībā. Bravo!

    NYX Pro Foundation Mixer tonī 03 White/Blanc - šis noteikti man noderēs jau šobrīd, bet vēl vairāk - ziemā. Padara tonālo gaišāku. Vēl īsti nepaspēju izmēģināt to kārtīgi, bet noteikti drīzumā pastāstīšu. Liekot vienu pašu, var padarīt seju nedaudz gaišāku Haloween grimam, bet pavisam bālu seju ar šo nepanāksi.

    Rimmel Moisture Renew lūpu krāsa 720 Nothing Hill Nude - šis ir mans pēdējās vasaras dienas pirkums. Ļoti smuks nude tonis, patīkama mitrinoša konsistence. Noturība ir vidēja, nekas īpašs. Man patīk burvīgs maijpuķīšu aromāts, bet tas ir diezgan stiprs un citiem var radīt diskomfortu.

    MaxFactor False Lash Epic skropstu tuša - izcila! Patīk daudz labāk nekā iepriekšējais jaunums lielajā MaxFactor tušu ģimenē, kaut tas arī bija diezgan labs. Superīgi atdala un kuplina jau ar pirmo kārtu. Nenobirst, neizsmērējas dienas laikā, viegli tīras nost ar micelāro ūdeni. Pagaidām varu teikt tikai to pašu labāko, skatīsimies, kā būs tālāk.

    Neutral antiperspirants - man sāka nedaudz apnikt Garnier antiperspirantu aromāti, kā arī tie sāka šķist nedaudz uzbāzīgi, tāpēc izdomāju iegādāties līdzekli bez aromāta. Kāds bija mans pārsteigums, kad es tiešam nesajūtu nekāda aromāta. Es domāju, ka viņš vienkārši smaržos pēc dezodoranta bez smaržvielām, bet viņam 100% nav nekāda aromāta. Strādā normāli, vēl nedaudz jāpatestē, lai varētu spriest.

    Dior Diorskin Forever tonālais krēms tonis 010 - pirku vēl atvaļinājuma laikā Grieķijā, izvēlējos visgaišāko toni un gaidīju, kad tas man derēs. Ļoti patika, labi nomaskē, ir viegls un nedaudz matējošs. Bet tas ir tikai pirmais iespaids, skatīsimies, kā būs tālāk ;).

    Lūk tā tas viss izskatās :). Ir vēl daži iegūvumi, bet par tiem mazlietiņ vēlāk ;)

Kādi jaunumi ir parādījušies jūsu plauktos pēdējā laikā?

AV

4 komentāri:

  1. Plauktā jaunumi arī no NYX un Dzintara :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no NYX un Dzintara ir daudz vairāk jaunumu, bet par tiem gribu pastāstīt atsevišķajā ieraksta:).

      Dzēst
  2. Man arī ļoti patīk Dzintara antioksidantu balzāms. Viens no labākajiem, ko esmu lietojusi :)

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā:) Man vienīgais gribētos viņam nedaudz smukāku iepakojumu :)

      Dzēst