svētdiena, 2016. gada 16. oktobris

Atsauksme: Kinetics Nano Seal nagu stiprinātājs

Sveiki!
Šoreiz pastāstīšu par Latvijā ražoto nagu stiprinātāju - Kinetics Nano Seal. To lietoju vēl vasaras beigās, bet pastāstīt par to sanāk tikai tagad.

    Šis līdzeklis ir domāts sausiem un trausliem nagiem. Tā sastāvā esošas vitamīnu kokteilis (A, E, B5, C un mikroelementi) nodrošina nagiem nepieciešamo mitrināšanu. Lai sasniegtu rezultātu, līdzeklis ir jālieto 3 nedēļas jeb 21 dienu pēc kārtas. Es darīju tā - pirmajā dienā klāju vienu slāni, otrajā - otro, bet trešajā visu tīrīju nost un atkal klāju vienu kārtu.

    Līdzeklis klājas ļoti viegli, ātri žūst, tāpēc procedūras veikšana neaizņem vairāk kā 5-10 minūtes dienā. Otiņa ir ļoti ērta un pietiekami plāta, lai ar vienu kustību nokrāsotu visu nagu. Līdzeklis uz nagiem smuki spīd. Iepakojums ir gaumīgs un lakonisks.

    Mani nagi bija pabojāti pēc nepareizas gelish lakas noņemšanas - uz salonu netiku, bet noņemt to vajadzēja ļoti steidzami. Mājās to izdarīju tā, kā varēju, bet fakts palika fakts - nagus vajadzēja glābt. Tāpēc ar prieku piekrītu notestēt šo līdzekli no Kinetics. Bildes pirms publicēt negribas :(.

    Ko es varu secināt: līdzeklis darbojas, bet ne tik jaudīgi, cik tas bija nepieciešams maniem nagiem. Nagi tika uzlaboti, tie kļuva stiprāki un sāka mazāk lūzt. Bet 'mazāk' nenozīmē 'pavisam'. Tomēr, uzlabojumi ir acīmredzami. :) Nagu struktūra ir kļuvusi vienmērīgāka, tie pārstāja traki slāņoties un kļuva cietāki un elastīgāki. Darbā es daudz strādāju ar rokām, tas arī ir viens no faktoriem, kas ietekmē nagus.
    Šo līdzekli varu ieteikt tiem, kuriem ir novājināti nagi, bet nav pavisam 'nogalināti'. Kinetics Nail Treatment sērijā ietilpst trīs līdzekļi:

  • Nano Rhino Nail Treatment - mīkstiem, novājinātiem nagiem. Darbojas kā papildus kārtiņa nagiem, tādejādi padarot tos izturīgākus.


  • Nano Seal Nail Treatment - sausiem un trausliem nagiem. Tā sastāvā esošie vitamīni nodrošina nagiem nepieciešamo mitrināšanu.


  • Nano Shark Nail Treatment - bojātiem nagiem. Uzlabo nagu stāvokli un stiprina tos.

    Kur pirkt: Douglas, manikīra līdzekļu veikali.
    Cena: ap 6-7 eiro.
    Vērtējums: 7/10.

Vai esat mēģinājuši šos līdzekļus? Vai jūsu nagiem tie palīdzēja?:)

* - produkts ir iedots testēšanai. Mans viedoklis ir 100% neatkarīgs.

AV

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru