ceturtdiena, 2016. gada 22. septembris

Tendences: Rudens 2016 Make-up

Sveiki!
Šodien vēlos ar jums parunāt par make-up tendencēm, kas būs (un jau ir) aktuāli šoruden. Parādīšu arī produktus, ar kuriem var izveidot attiecīgu grima variantu un pastāstīšu, kā šis tendences adaptēt ikdienai.

Tendences esmu paņēmusi no šejienes un šejienes.

Minimālisms acu grimā

Nav grūti pamānīt, ka lielākai daļai modeļu acu grims ir ļoti maigs vai tā vispār nav. Lai izveidotu dabisku acu make-up, iesaku izmantot Urban Decay Naked 1 un 2 vai Basics, jo UD ēnas var viegli iztušēt un tieši šis paletes satur lieliskus dabiskus toņus.

Ieskaties arī šajā rakstā, jo tieši tur es rādīju vienu no rudens make-up variantiem:).

Citās bildēs uz acīm ir izmantotas ļoti spīdīgas acu ēnas. Lai panāktu maksimālu efektu, iesaku izmantot krēmveidīgas acu ēnas, piemēram, MaxFactor Excess Shimmer 20 vai Maybelline Color Tattoo 35 On and On Bronze un pa virsu klāt parastas spīdīgas ēnas. Efekts būs 'wow!'.

Vīna krāsas vai nude lūpas
1. bildē - Rimmel 720, ArtDeco 233, Catrice 010, ArtDeco 29
3. bildē uz lūpām Maybelline 975
Trešā varianta nav! Lūpu krāsas pēc iespējas neuzkrītošas kā Rimmel 720 Nothing Hill Nude, ArtDeco Couture 233 vai Catrice 010 Be Natural! vai dziļā bordo vai vīna tonī kā Maybelline 975 Divine Vine. Īpaši drošas var izmēģināt ArtDeco lūpu krāsu 29. tonī.

Svaiga un mirdzoša āda
Matēti tonālie krēmi dodas atvaļinājumā, bet klāt nāk mirdzoši un dabiska finiša krēmi. Lai āda izskatītot vēl glūdāka un veselīgāka, iesaku izmantot poras izlīdzinošo praimeri, piemēram, MaxFactor Smooth Miracle Primer. Kā tonālo ar dabiska mirdzuma un mitrinošu efektu, es iesaku pamēģināt MaxFactor Miracle Match, kas arī ļoti smuki izskatās bildēs pateicoties super smalkām gaismas atstarojošām daļiņām. Ja ir tāda iespēja, tas Chanel Vitalumiere Aqua ir labs variants ikdienai, jo tas ir super viegls un samtains. Abi tonālie ir nejūtami uz sejas, kas sniedz īpašu komfortu dienas garumā. Ja tev ir kombinēta vai taukaina āda, piepūderē to:).

Ja tev ir īpaši sausa āda, tad izmanto Catrice Higligting Stick no kolekcijas Contourious, kura pagaidām vēl ir pieejama Drogas veikalos, lai piešķirtu tai mirdzumu. Tonālo krēmu uzklāj pēc iespējas plānāk, jo tieši tā sasniegsi dabisku efektu. Labs palīgs būs Real Techniques sūklis, kas klās tonālo īpaši plāni.

Maz konturēšanas, vairāk vaigu sārtuma
Konturēšana? Jā, bet pēc iespējas maigāka. Vai labāk pat bez tas, vienkārši vaigu sārtums. Labi derēs ArtDeco 40 no kolekcijas Mystical Forest, kas ir nereāli smukā biešu (vai vīna?) tonī. Ļoti rudenīgs! Ja negribas kaut ko tik košu, tad ļoti maigi vaigu sārtumi ir no sērijas MaxFactor Creme Puff Blush. Īpaši man patīk 15. tonis, jo tās ir līdzīgs ArtDeco vaigu sārtumam, bet vairāk delikāts. Pateicoties vairāku toņu kombinācijai dod dabisku efektu.

Ja nevari iztikt bez konturēšanas, tad izmanto produktus ar vājāku pigmentāciju kā, piemēram, Catrice Prime and Fine palete. Arī izgaismotājs no tas ir ļoti foršs!

Nedaudz par uzacīm
Šajā sezonā liksim uzacis mierā. Atstāsim tā, kā viņas mums sakārtoja daba (tikai nedaudz pakoriģējot formu), vai izķemmēsim var uzacu želeju. Es ikdienā izmantoju Lumene Eyebrow Shaping Wax. kas izcili nofiksē uzacis vienā pozīcijā uz veselu dienu. Uzacu zīmuļi atpūšas.

Extra kuplas skropstas vai bez skropstām
Skropstas, pārsvarā, nav akcentētas, bet ja ir, tad tas ir mega apjomīgas! Vislielāko apjomu uz skropstām man palīdz sasniegt MaxFactor False Lash Effect skropstu tuša. To var uzslāņot, tā nesaķep skropstas, nebirst, ar godu turas visas dienas garumā. Es bez skropstu tušas ikdienā nevaru, tāpēc noteikti tendence, kura piedāvā caurspīdīgas skropstas nav 'manējā'.

Un tad nedaudz par make-up, kurš ir redzams pirmajā bildē. Diemžēl, man nav tādas kameras, kura varētu parādīt visu acu grimu detalizēti, jo telefona kamera nedaudz 'noēd' to, kas ir. Dzīvē zeltā tonis ir ļoti šimerīgs un smuki spīd.
Seja:
MaxFactor Smooth Miracle Primer;
Chanel Vitalumiere Aqua 10 Beige;
MaxFactor Mastertouch konsileris 303;
Catrice Prime and Fine konturēšanas palete;
ArtDeco vaigu sārtums 40 no kolekcijas Mystical Forest.

Acis:
MaxFactor Excess Shimmer 20 acu ēnas;
Urban Decay Naked 2 palete toņi: Chopper, Tease un Busted;
MaxFactor False Lash Effect skropstu tuša;
Lumene Eyebrow Shaping Wax 2 Grey Brown.

Lūpas:
ArtDeco 233 lūpu krāsa no kolekcijas Mystical Forest.

Kura no tendencēm šajā sezonā jūs visvairāk uzrunā?:)

AV

2 komentāri:

  1. Noteikti tumšie toņi uz lūpām - tie man ļoti patīk :) Starp citu, Max Factor False Lash Effect ir viena no manām mīļākajām skropstu tušām :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu pamānījusi, ka Tev patīk tumšas lūpu krāsas :)
      Tuša tiešam ir superīga:)

      Dzēst