piektdiena, 2016. gada 30. septembris

Atsauksme: MaxFactor Smooth Miracle Primer

Sveiki!
Par make-up bāzēm jau, droši vien, ir dzirdējis ikviens. No budžeta klases firmām pavisam neliels skaits piedāvā šāda tipa produktu - MaxFactor, ArtDeco, Lumene, Rimmel, Catrice... viss? Vairs nevaru atcerēties :). Šajā rudenī MaxFactor piedāvā savu jau otro bāzi - šoreiz mitrinošo un izlīdzinošo.

    Šai bāzei ir ļoti bieza struktūra, izspiežot no iepakojuma, produkts nekur netiek. Dozators ir ļoti kvalitatīvi izpildīts - var ļoti viegli regulēt produkta daudzumu. Vispār, manuprāt, iepakojums ir ļoti smuks un elegants, kā jau parasti ir MaxFactor firmai.

    Ko sola ražotājs:
Jaunā Max Factor mitrinošā grima bāze Smooth Miracle izlīdzina ādas tekstūru, tā palīdzot vienmērīgi uzklāt tonālo krēmu, lai āda iegūtu veselīgu un jauneklīgu izskatu. Lietojot revolucionāro Smooth Miracle grima bāzi kopā ar tonālo krēmu, tiek iegūts gluds, nevainojama izskata klājums. Sastāvā ir silikona elastomēri un lodītes, kas, radot maigās izkliedes efektu, aizpilda ādas negludumus un optiski izpludina rieviņas, grumbas un citas nepilnības. Avots.

    Ar savu galveno uzdevumu šis produkts tiek galā ļoti labi - ādas tekstūra tiek izlīdzināta, poras un smalkas krunciņas nomaskētas, āda izskatās veselīgāka. Šis līdzeklis var būt labs aizvietojums L'Oreal Blur krēmam, kas tika izņemts no pārdošanas, bet tikai uzlabots un labāks.

    Citos blogos esmu lasījusi, ka šī bāze dod matēto efektu uz sejas, tomēr es tam piekrist nevaru. Drogas veikalā pie MF stenda izlasīju, ka šī bāze ir mitrinoša un drīzāk piekritīšu tam. Lietoju to zem Facefinity 3-in-1 tonālā krēma, kad negribas īsti matēto efektu, bet vairāk dabisko. Šī kombinācija uz manas ādas nostrādā perfekti - tonālais turas visas dienas garumā, āda jūtas un izskatās labi, poras un mīmiskas līnijas ir redzamas mazāk nekā lietojot tikai vienu tonālo krēmu.

    Lietošanai zem mitrinošiem tonālajiem krēmiem manai kombinētai ādai šī bāze neder, jo tiek sasniegts pārāk mitrinošs efekts, bet sausas ādas īpašniecēm noteikti varētu pamēģināt šādu kombināciju.

    Klāju šo bāzi es ar rokām, tā klājas ļoti viegli. Pati bāze ir baltā krāsā, bet uz sejas paliek caurspīdīga. Ir ļoti vājš kosmētisks aromāts, kurš uzklāšanas brīdī gandrīz nav jūtams, bet pēc tam pavisam pazūd. Ražots Īrijā, tilpums 30 ml. Tērējas ļoti ekonomiski, vienai reizei pietiek ar nepilnu dozatora spiedienu.

    Kopumā varu secināt, ka šis produkts ir izdevies un to noteikti varu ieteikt izmēģināt visām, kas grib sev skaistu ādu un vienmērīgu sejas tekstūru :). Līdz 09.10. veikalos Drogās šī bāze ir pieejama par iepazīšanas cenu ar 15% atlaidi.

Cena: ap 16 eiro, ar atlaidi līdz 09.10. ap 13 eiro.
Kur nopirkt: pagaidām esmu mānījusi tikai veikalos Drogas, bet noteikti būs arī Douglas veikalos.
Vērtējums: 9/10.

Vai esat jau paspējuši izmēģināt šo bāzi? Vai lietojiet kādas citas?:)

AV

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru