svētdiena, 2016. gada 3. jūlijs

Tukšs #6: Jūnijs

Sveiki!
Jūnijs pagāja ļoti ātri - eksāmeni, bakalaura darba aizstāvēšana, darbs... 1. jūlijā es kļuvu par humanitāro zinātņu bakalauru filoloģijā. Urrā!:) Nu bet tuvāk pie lietas - neskatoties uz to, ka jūnija pagāja ļoti ātri, man ir diezgan daudz tukšinieku.
    Bio2you Sensitive zobu pasta - mana mīļākā zobu pasta - ļoti maiga garša (nav stipras piparmētru garšas, kas man nepatīk), labi attīra zobus un atsvaidzina elpu. Jau nopirka vēl viena.

    MaxFactor Mastertouch konsileris 303 Ivory - mans favorīts! Vairāk lasi par šo šeit. Jau nopirkts vēl viens tādds pats.

    Nivea Powerfruit Fresh dušas želeja - labs produkts: nesausina ādu, forši attīra un jauki smaržo. Nedaudz apnika Dove dušas krēmu konsistence, gribas kaut ko želejveidīgu un Nivea ir labs variants, jo tāpat nesausina ādu.

    Rival de Loop Hydro maska - laba mitrinoša maska, bet nothing special. Bet par savu cenu laba, bet pagaidām atkārtots pirkums nebūs.

    Mitomo Placenta+Platinum maska drāniņa - tāds formāts man šobrīd patīk labāk, jo nevajag neko nomazgāt, bet efekts ir tik pat labs. Pirkšu atkārtoti.

    Douglas Regenerating maska - Douglas maskas man ļoti patīk! Viņas ir efektīvas - labi mitrina un baro ādu, pēc viņām tā ir maiga un smuka. Noteikti iesaku izmēģināt un pirkšu vēl pati! Vienas paciņas pietiks 2-3 reizēm.

    Beauty Formulas plāksteri degunam - diezgan efektīvi strādā, pagaidām citus neesmu mēģinājusi, bet šie mani apmierina. Ja neko citu neatradīšu - pirkšu atkārtoti.

    Soap Manifacture vannas bumbiņa ar zemeņu aromātu - labas bumbiņas: spēcīgs aromāts, patīkama sajūta vannošanas laika un pēc tam. Iespējams, ka pirkšu atkārtoti.

    Kā jums šomēnes ar tukšiniekiem? :)

AV

2 komentāri:

  1. Bio2you Sensitive zobu pasta -Super. Patik un nopirksu atkartoti

    AtbildētDzēst