sestdiena, 2016. gada 16. jūlijs

Atsauksme: Nivea Repair & Targeted Care šampūns un kondicionieris

Sveiki!
Pēdējo laiku ļoti skeptiski skatos uz lētiem matu kopšanas līdzekļiem, jo maniem matiem tieši reti kas no tiem der. Vai Nivea pamainīja manu viedokli?

    No ražotāja:
    Skaistuma pasaules apvienošana ar viedo tehnoloģiju pasauli ir vainagojusies ar tirgū pirmo NIVEA līniju, kas satur revolucionāro KERADETECT™ tehnoloģiju, precīzi trāpot bojātu matu vajadzību mērķī. Tagad, pateicoties jaunajam NIVEA Repair & Targeted Care šampūnam un kondicionierim, ir iespējams precīzi atjaunot matus visā to garumā tieši to bojājumu vietās, nepadarot matus smagus — tā ir īsta revolūcija rūpēs par matu skaistumu!

    Uz iepakojuma ir minēts, ka šie līdzekļi ir piemēroti sausiem un stresainiem matiem. Nivea sola atjaunot matus tieši tur, kur viņi ir bojāti - pateicoties šim kopšana ir īpaši efektīva.

    Šampūns ir balta krāsā, tam ir maiga krēmveidīga konsistence. Viņš ir ļoti maigs, smaržīgs (tipiskais šampūnu aromāts) un ļoooti maigi attīra matus. Man ir taukaini pie saknēm, bet sausi galos mati, tāpēc priekš manis šis šampūns ir par vāju - mati paliek taukaini pēc vienas dienas. Tagad es šo lietoju tā: pirmo reizi mazgāju matus ar Nioxin šampūnu, kas labi attīra galvas ādu, bet otro reizi mazgāju ar šo Nivea.

    Kondicionieris ir diezgan biezs, tomēr to ir viegli izdalīt visu matu garumā. To nevajag turēt ilgi, es uzklāju to un gandrīz uzreiz nomazgāju. Pēc tā mati ir ļoooti viegli ķemmējami, ne no viena kondicioniera man tāda efekta vēl nebija. Kondicionieri es noteikti izlietošu līdz galam un, visdrīzāk, nopirkšu atkārtoti. Noteikti iesaku pamēģināt!

    Kopumā šie matu kopšanas līdzekļi man ļoti patika, bet šampūns nav īsti piemērots manam matu tipam. Es nezinu, vai šampūns un kondicionieris tiešām ir spējīgi atjaunot matus konkrētās vietās, bet mati pēc mazgāšanas ar šiem līdzekļiem ir ļoti maigi, mitrināti un izskatās veselīgi. Mīnuss - mani taukaini pie saknēm mati ātrāk paliek netīri.
    Noteikti iesaku izmēģināt, es bija pārsteigta.

Vai esat jau mēģinājuši Nivea Repair & Targeted Care matu kopšanas līniju? Patika?:)

* - produkti ir iedoti testēšanai. Mans viedoklis ir 100% neatkarīgs.

AV

2 komentāri:

  1. Priekš maniem matiem Nivea jau sen neder, jo baigi kairina galvas ādu. Tomēr, ir daudzi budžeta klases zīmoli un produkti, kas savus uzdevumus veic lieliski :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šis ir tikai otrais Nivea šampūns (pirmo pirku, kad man bija 13 vai 14 :D). Ādu nekairina, bet es nevaru pateikt, ka man ir jūtīga galvas āda. Man no Drogu sortimenta tagad favorītos ir John Frieda un Aussie - izcili produkti!:)

      Dzēst