svētdiena, 2016. gada 10. aprīlis

Overrated produkti #1

Sveiki!
    Šodien es vēlos pastāstīt jums par tiem produktiem, kuru labumu, manuprāt, pārspīlē. Šie produkti nav slikti un viņi var noderēt kādam, bet man liekas, ka viņos nav nekas tik īpaši labs, lai viņus tik ļoti slavētu un pievērstu viņiem tik daudz uzmanības.

    Maybelline Brow Drama - manuprāt, tā nedara neko īpašu. Vismaz uz manām uzacīm. Nedaudz ieveido un maaazliet iekrāso. Bez zīmuļa vai ēnām neredzu tai nekādu lielu jēgu vai kaut ko tādu, ar ko tā būtu labāka par citām.  Es neesmu uzacu fane un man nepatīk tas pēdējā laika kults. No budžeta analogiem man vairāk simpatizē želeja no Lumene, jo tā vairāk nokrāso uzacis.

    Bed Head Tigi Urban Anti+Dotes Re-Energize šampūns un kondicionieris - šos kādreiz ļoti slavēja krievu Youtube blogeres un es sagribēju arī tādus izmēģināt. Manus matus tie sausināja (man ir taukains matu tips!) sākot no sāknēm, kaut gan šie līdzekļi ir domāti ikdienas lietošanai. Priekš savas cenas (ap 11 eiro katrs) varētu būt labāks.

    Lumene CC krēms - šo tonālo arī ļoti daudzas krievu Youtube blogeres slavē. Man viņš patika un es pat uzrakstīju atsauksmi - viņš nav slikts, bet viņa labums arī ir pārspīlēts. Var atrast arī citus tikpat labus šajā cenu kategorijā.

    L'Oreal True Match tonālais krēms - oij, šis ir manas sāpes! Man dažreiz liekas, ka esmu vienīga, kurai viņš nepatīk. Galīgi. Ne vecā, ne jaunā versija. Jāatzīst, ka jaunākā versija patiešām ir labāka nekā vecā, bet joprojām nav izcila. Tā mazāk saiet mīmikas, ir mazāk jūtama uz ādas (bet ir mazliet jūtama). Toņu ziņā nekas nav mainījies - nedz 2RC, nedz 2N man neder. Esmu ļoti gaiša un tie man ir par tumšu. Uz bildes var redzēt, ka kakls ir daudz gaišāks nekā seja (izmantoju toni 2N). Nepilnības nomaskē diezgan labi, bet mīnusu ir ļoti daudz un tie ir ļoti būtiskie.
    Atgādināšu, ka šis ir gaišākais tonis šo tonālo krēmu līnijā. Intereses pēc salīdzināju viņu ar gaišāku MaxFactor Miracle Match tonāla krēma toni 45 Warm Almond, kuru bieži lietoju. Rezultāts mani pārsteidza.
    Var redzēt, ka True Match gaišākais tonis ir krietni tumšāks nekā MaxFactor.

Un kuru, jūsuprāt, produktu labums ir pārspīlēts?

6 komentāri:

  1. Pilnīgi piekrītu par BrowDrama - noder kā uzacu želeja, taču lai aizpildītu robus un radītu biezāku uzacu iespaidu tāpat nepieciešami papildus produkti..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tā ir :( mani iepriecina tikai tas, ka šī bija dāvana no Drogām un es netērēju uz to savu naudu :)

      Dzēst
  2. Kāds ir Tavs viedoklis par Tevis minēto MaxFactor tonālo krēmu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika!:)
      Man viņš ļoti patīk, viņš derēs tām, kurām patīk mirdzošs finišs uz sejas. Nederēs taukainai ādai. Es ceru, ka drīz saņemšos uzrakstīt normālo atsauksmi par to :)

      Dzēst
  3. Brow Drama man arī nepatīk, bet ar Loreal tonālo gan labi sadzīvoju. Vecā versija bija briesmīga, bet zinu, ka daudziem vairāk pat tā versija gāja pie sirds :) Tātad - cik cilvēku, tik viedokļu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tāpēc nesaku, ka tas ir slikts, bet vnk man neder :). Tagad man ir jauns favorīts no Kanebo :)

      Dzēst