trešdiena, 2017. gada 1. marts

Tukšs #11: Janvāris un Februāris

Sveiki!
Janvārī man gandrīz nebija tukšinieku, tāpēc šoreiz atskaitīšos uzreiz par diviem mēnešiem. :) Pa šo laiku pacentos arī nedaudz atbrīvot plauktus no kosmētikas, kurai ir izbeidzies derīguma termiņš - parasti tas notiek tad, kad produkts man nepatika, bet mest ārā bija žēl.


    Lumene Cranberry atsvaidzinoša dušas želeja - šis, cik atceros, bija vienīgais janvāra tukšinieks :D. Ir ok, bet par tādu naudu, cik par viņu prasa, es nepirktu (pati saņēmu dāvanā par pirkumu). Ādu nesausina, bet īpaši nemitrina, smaržo diezgan ķīmiski ar nelielu ogu piesitienu. Sastāva tās pats SLS, kas ir arī citām, daudz lētākām dušas želejām, tāpēc neredzu jēgu pārmaksāt.

    Dove pistāciju un magnolijas dušas želeja - klasiskā Dove mitrinoša dušas krēmveidīga želeja ar diezgan patīkamu aromātu. Ilgi lietojas (man ir tiešām daudz dušas želeju, tāpēc kad kāda no tām beidzas, tie ir īstie svētki :D), nedaudz jau apnika, tāpēc pagaidām atkārtoti nepirkšu. Neteiktu, ka ļoti mitrina, bet nesausina un labi nomazgā netīrumus.

    Dulgon Color Glanz šampūns - bija labs krāsotiem un sausiem matiem, jo forši piešķir mirdzumu, bet pēc tam, kad mani mati kļuva taukaināki, ar viņu mazgāju otiņas, lai nemestu ārā. Un beidzot šis šampūns ir beidzies! Jau kādu laiciņu nav nopērkams Latvijā, bet, ja kaut kur ārzemēs manīsiet, tad varat izmēģināt. Taukainiem matiem īsti nederēs, bet sausiem būs labs,

    Bio2you Pure šampūns un kondicionieris taukainiem matiem - paraudāsim kopā? Viņi ir gandrīz pilni, bet tādēļ, ka šampūns ļoti slikti mazgāja matus, bet kondicionieri vienkārši izkonkurēja citi, viņi kādu gadu stāvēja aizmirsti plauktā zem izlietnes un ir galīgi sabojājušiem (Bio2you ir dabīga kosmētika, tāpēc derīguma termiņš tai nav pārāk ilgs). Maksāja ap 7 eiro katrs, ja es pareizi atceros, tāpēc ir nedaudz žēl mest ārā, bet nu neko nepadarīsi. Ļoti ļoti neiesaku.

    Mossa Youth Defence toniks - otrais iepakojums, bija labs, bet tagad aizvietoju ar Australian Bodycare toniku un tas man patīk labāk. Iespējams, kādreiz atgriezīšos. Atsauksme.

    Neutral antiperspirants - rakstīju par viņu favorītos.

    Dzintars Kredo skropstu un uzacu balzams - ļoti labi man palīdzēja kādreiz ataudzēt skropstas, pēc tam lietoju uzacu fiksācijai.

    Bourjois Volume Glamour Ultra Care skropstu tuša - viena no manām mīļākajām, bet jau palika veca. Izlietota līdz galam nav, jo tušu man ir ļoti daudz. Labs apjoms, nesaķepina skropstas.

    Mossa krēmu paraudziņi - Youth Defence krēms man jau ir bijis, ir labs kombinētai ādai - mitrina un nepārslogo. Vitamin Cocktail arī nav slikts, mitrināja un ātri iesūcās.

    Rival de Loop Aloe Vera maska - ļoooti veca. Atradu kaut kur skapīša dziļumos. Kādēļ vienreizējos masku iepakojumos produktu ir tik daudz, ka man pietiktu veselām 3 reizēm? :D Vienmēr šis kaitināja, jo pēc tam aizmirstas, ka ir tāds iepakojums un maska tā arī paliek neizlietota līdz galam. Kādreiz bija laba mitrinoša maska, vispār, Rival de Loop maskas ir diezgan labas. Drāniņmaska, manuprāt, viņiem ir foršāka nekā traki izreklamētā Garnier.

Vai esat kaut ko no šiem produktiem mēģinājuši? :)

AV

2 komentāri: