pirmdiena, 2017. gada 27. februāris

Atsauksme: Make-Up Revolution acu ēnu paletes

Sveiki!
2016. gada beigās Latvijas meitenes bija palikušas trakas un veica uzbrukumus veikaliem Drogas. Par iemeslu tam bija firmas Make-Up Revolution ieiešana Latvijas tirgū. Zīmols piedāvā acu ēnu paletes, make-up fiksatorus un bāzes, korektorus un izgaismotājus - to visu var ekskluzīvi iegādāties veikalos Drogas. Šodien es padalīšos ar savu viedokli par acu ēnu paletēm, bet nedaudz vēlāk būs arī ieraksts par make-up bāzi un fiksatoru.

    Tātad, manās rokās nonāca divas šis firmas acu ēnu paletes - Flawless Matte un Iconic Pro 1. Sākšu ar to paleti, kas man patika daudz vairāk nekā cita - Iconic Pro 1.
    Palete sastāv no 16 toņiem - augšējā rindā ir 8 matētie toņi, bet apakšējā - šimerīgie. Tie nav traki spīdīgi un gliterīgi, bet drīzāk tiešām šimerīgi. Katram tonim arī ir nosaukums.
    Palete ir sastādīta ļoti prātīgi - ir gan košiem, gan maigie, gan tumšie toņi - var izveidot gan dienas, gan vakara grimus. Es visbiežāk izmantoju toņus Must, Fade, Drama, Afflicted, Need, Getter, Breathe un Too Grey - tie man patīk visvairāk. Citi toņi arī ir labi, bet nav tik ejošie.

    Ja runāt par kvalitāti, tad man jāatzīst, ka tā ir diezgan laba. Pigmentācija ir ļoti laba, tā klibo tikai gaišajiem toņiem. Matētie toņi pludinās labi, toties šimerīgos toņus labāk izmantot akcentiem un īpaši nepludināt, jo tad tie zaudē savu intensitāti. 
toņi tādā secībā, kā tie ir paletē
    Var redzēt, ka toņi Ghost, Luna un Enigma ir mazāk pigmentēti. Must, Fade un Drama ir labi toņi, lai sapludinātu citus, kā arī labi izskatās acu formas akcentēšanai/ konturēšanai. Afflicted ir labs tonis ārējam kaktiņam. Šimerīgie toņi visi ir ļoti smuki un glīti, tomēr Need un Dawn varētu būt nedaudz vairāk pigmentēti.
ikdienas make-up varianti ar matētiem toņiem no šis paletes
    Pēdējos mēnešos pavisam nepietiek laika fotografēt make-up'us (man tas aizņem daudz laika), kad būs iedvesmojums, noteikti padalīšos ar citiem variantiem :).

    Komplektā nāk otiņa, kura ir visai lietojama - vienā galā tā ir plakana un domāta acu ēnu uzklāšanai, bet otrajā galā - pūkaina, domāta acu ēnu pludināšanai (ar ko arī labi tiek galā).

    Šo paleti varu ieteikt, jo tā ir interesanta un daudzfunkcionāla.

    Vērtējums: 9/10.

    Tagad pāriesim pie otrās paletes - Flawless Matte. Par šo neesmu sajūsmā dažu iemeslu dēļ.
    Flawless Matte palete sastāv no 32 matētiem toņiem. Šī palete ir domāta perfekcionistiem, lieliem make-up cienītājiem, jo parastiem lietotājiem tā var šķist bezjēdzīga un garlaicīga. Ir ļoti daudz līdzīgo toņu, kuri ļoti maz atšķiras - tikai niansēs. Ir gan vēsie, gan siltie toņi.
    Par kvalitāti neko sliktu nevaru teikt - pigmentācija ir laba, pludinās labi, bet... Nav neviena tiešām tumša toņa acu ārējiem kaktiņiem (tumši zilo Carbon var neskaitīt, jo tas nederēs dabīgiem make-up'iem). Parasti šo paleti izmantoju, lai pludinātu citas ēnas, bet tikai ar šo paleti man nepietiek, lai izveidotu pilnvērtīgu make-up. Toņi ir smuki, bet tiešām ļoti trūkst tumšo toņu. Šī ir vairāk palete-papildinājums nekā patstāvīgais produkts. 

    Varētu noderēt tām, kurām patīk ļoti maigs make-up vai acu ēnu kolekcija trūkst neitrālu/ maigu toņu. Cena ir ļoti draudzīga ap 16 eiro (paletē ir 32 toņi, sanāk par vienu toni 50 centi). Citas paletes no Flawless sērijas man šķiet daudz veiksmīgākas.

    Vērtējums: 5/10.

    Abām paletēm ir spoguļi, Flawless Matte paletei nav otiņas.

   Vai esat kaut ko mēģinājuši no Make-Up Revolution? Kas patika visvairāk?

* Testa produkti. Mans viedoklis ir neatkarīgs.

AV

4 komentāri:

  1. Ļoti skaists makeup!
    Par zīmolu runājot, būtu labi, ja parādītos pie mums vairāk zīmolu produktu, jo pašlaik nav no kā izvēlēties :).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!:)
      Neesmu pētījusi zīmola produkciju, kura nav pieejama Latvijā, tāpēc grūti izteikt savas vēlmes attiecībā uz sortimentu, bet jā, vairāk ir labāk:)

      Dzēst
  2. Makeup Revolution sortiments ir foršs arī www.topbeauty.com mājas lapā, no turienes esmu pasūtījusi daudz ko ! :) Ir arī citi zīmoli, kuri nav atrodami visos veikalos :)

    AtbildētDzēst