otrdiena, 2016. gada 5. jūlijs

Donut Nails

Sveiki!
Tie, kas seko manam Instagramam, jau redzēja manu košo manikīru, ko es izdomāju un uztaisīju Kinetics konkursam. Šodien pastāstīšu par produktiem, kurus es tam izmantoju:)


    Šī ir mana pirmā reize, kad es taisu kaut ko tik oriģinālo uz nagiem. Man liekas, ka sanāca diezgan labi. Vai jums patīk?:)
    Es izmantoju ļoti daudz budžetam draudzīgo zīmolu - Essence, MaxFactor, Rimmel, H&M, Maybelline un vienkāršu caurspīdīgu nagu laku kā virskārtu.
    Palīdzībā man nāca koriģējošs zīmulis no Essence, ar kura palīdzību varēja izdzēst nagu lakas no pirkstiem. Lentītes no Essences ir ļoti vieglas lietošanā un uzreiz liek manikīram izskatīties tā, itkā jūs to taisītu pie meistara. Lentīti var arī izmantot kā trafaretu - sākuma uz pusi no naga uzlakot vienu toni, pēc tam pielīmēt lentīti, uzkrāsot otro toni un noņemt lentīti. Pa virsu, lai nogludinātu pareju, uzlakot caurspīdīgu laku. Voilà! 

Vai jums patīk eksperimentēt ar manikīru?

2 komentāri:

  1. Man pēdējā laikā ļoti reti uznāk vēlēšanās darboties ar nagu lakām:) Tavējais ļoti jauks, dzīvespriecīgs manikīrs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man vispār ļoti nepatīk krāsot nagu pašai, ja godīgi. Kādu brīdi arī bija tāds darbs, kur nedrīkstēja to darīt, tāpēc jau pierasts staigāt ar plikiem nagiem:D
      paldies:))

      Dzēst