otrdiena, 2016. gada 12. jūlijs

Mans visātrākais dienas make-up

Sveiki!
Man ļoti patīk ilgi krāsoties, bet ir tādi rīti, kad vajag ļoti ātri kaut ko uzklāt un skriet pa darīšanām. Šoreiz parādīšu savu visātrāko make-up'u, kuru es taisu ar minimālo produktu skaitu.

    Sāku ar tonālo krēmu - es izmantoju Pan Stick 12 no MaxFactor. Sākotnēji tas tika izgudrots kā tonālais krēms, ko ir uzklāt tik pat viegli kā lūpu krāsu. Tagad to piedāvā izmantot kā maskējošo zīmuli, bet nu es izmantošu to tieši kā toni visai sejai. No iepakojuma uzklāju to pa visu seju punktiņu veidā un pēc tam iztušēju ar plakano otiņu. Nedaudz arī klāju to zem acīm, lai netērētu laiku konsilera uzklāšanai. Pan Stick labi nomaskē nepilnības un izcili turas uz ādas visas dienas garumā.

    Pēc tam nofiksēju to ar nelielu Creme Puff 05 caurspīdīga pūdera daudzumu, jo tonālajam līdzeklim ir ļoti krēmveidīga tekstūra, kas prasa to nomatēt. Pūderi klāju ar Real Techniques Buffing Brush.

    Veicu ļoti vieglu sejas konturēšanu ar Catrice konturēšanas paleti no kolecijas Contourious*, kas drīzumā pieejama arī Latvijā. Izmantoju tumšo toni, kuram ir diezgan vāja pigmentācija, kas ļauj to uzklāt steigā un nedomāt par to, vai neesi pārspīlējusi:). No šis paletes izmantoju arī smuku rozā vaigu sārtumu. Izgaismotāju izmantoju pēc noskaņojuma, bet ne šodien;). Konturēšanai izmantoju Essence pūdera otiņu, vaigu sārtumam - Real Techniques Blush Brush, bet izgaismotājam izcili der Real Techniques Contour Brush.

    Nedaudz ietonēju acis ar to pašu konturešanas pūderi, jo solīju, ka šis make-up būs ar minimālo produktu skaitu. Zem uzacīm un acs iekšējā kaktiņā lieku izgaismotāju, pa visu kustīgo plakstiņu maigi iztušēju vaigu sārtumu, bet stūrī izplūdinu tumšo toni. Tuša Volume Glamour Ultra Care no Bourjois piešķir acu make-up'am pabeigtību. Uzacīm izmantoju jaunumu kosmētikas maciņā - Lumene uzacu vasku tonī 2.

    Lūpām lietoju ArtDeco lūpu krāsu 233, kas ir nude tonis. Tas ir ļoti līdzīgs manam dabīgam lūpu tonim.

    Un kā izskatās jūsu visātrākais dienas make-up?:)

* - produkti ir iedoti testēšanai. Mans viedoklis ir 100% neatkarīgs.
AV

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru