pirmdiena, 2016. gada 27. jūnijs

Pavasara 2016 favorīti: kopšana

Sveiki!
Pirms kāda laika manā blogā bija ieraksts par dekoratīvas kosmētikas pavasara favorītiem, bet šoreiz pastāstīšu par kopšanas favorītiem.

    Madara attīrošas putas - jau 100 reizes, laikam, rādīju šo, bet atgādināšu jums vēlreiz, ka šis ir labākas putas, ko esmu lietojusi :) Visattīrošākās, vismaigākās un visforšākās :) Labi noņem dekoratīvo kosmētiku.

    Madara Detox sejas maska - dziļi attīroša maska, kas ir piemērota taukainas/ kombinētas ādas īpašniecēm. Stipri attīra ādu no visa, kas tur lieks ir sakrājies. Ļoti patīk efekts pēc viņas, bet bez mitrinoša krēma iztikt nevaru pat es ar savu kombinētu ādu.

    Mossa Youth Defence sejas krēms - nebeidzams! Es viņu jau kādu laiku nebiju nelietojusi regulāri, bet tagad atkal sāku, jo manai ādai viņš aprīļa beigās/ maija sākumā ļoti patika. Man pietiek ar vienu porciju, ko dod dozators - krēms labi pabaro un nomierina ādu naktī. Vairāk lasi šeit.

    Stenders Wild Rose sejas krēms ar SPF 15 - laba alternatīva manam mīlulim no Korres. Liels pluss ir SPF un, manuprāt, Latvijai 15 ir pilnīgi pietiekami. Labi mitrina, nav taukains, ātri iesūcās ādā - kas vēl ir vajadzīgs no sejas krēma?:)

    Kanebo Sensai Silk Emulsion (Light) - šo emulsiju vairāk lietoju pavasara sākuma, jo, neskatoties uz to, kam man ir pati vieglāka versija, maija karstajās dienās tā man šķita par smagu. Bet pati par sevi emulsija labi mitrina un izlīdzina ādu, ir ļoti zīdaina un patīkama. Ir pieejamas trīs versijas - katra savam ādas tipam.

    Australian Body Care tējas koka eļļa - vienmēr noder cīņā ar pinnēm! Es nezinu, vai ir kāda liela starpība starp šo un eļļām no citām firmām, bet šajā esmu pārliecināta, ka tā strādā! Efektīvi sausina pinnes un, pateicoties tam, tās ātri pāriet.

    Carmex Lime Twist lūpu balzams - mans glābējs! Vienmēr noder, labi mitrina un tiek galā ar sausumiem, ar kuriem netiek galā citi balzami. Šis man ir jau otrais iepakojums un noteikti sūtīšu vēl.

    Kā varat redzēt, te nebija nekas par ķermeņa un matu kopšanu. Kāpēc? Atbilde ir vienkārša - ķermeņa kopšanai lietoti produkti visi ir labi, bet nav neviena izcila. Visas dušas želejas, ko lietoju, ir foršas. Visi losjoni un krēmi ir forši, bet neviens no tiem tik ļoti neizceļas, lai to sauktu par favorītu. Ar matiem ir cita situācija - man patīk viss, ko es lietoju!:) Par manu matu kopšanu jūs varat palasīt šajā ierakstā un kopš tā laika nekas īpaši nav mainījies - mani favorīti joprojām ir Nioxin šampūni. Tagad man ir pāris jaunumu, un kas zin, varbūt tie būs mani vasaras favorīti?:)

Kā jums ir ar kopšanas favorītiem?:)

AV

4 komentāri:

  1. Madara putas patīk, bet tagad lietoju Pien- putas ;) Pavasarī vaurāk man bija dekoratīvās kosmētikas favorīti, jo diezgan maz lietas nomainīju ādas kopšanas rutīnā. Galvenais laikam bija sejas krēms. Visu pavasari lietoju tikai Kiehl`s Ultra Facial Moisturizer Gel cream ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī kādu laiku neko nemainīju, bet vienmēr patīk uzslavēt labus produktus :) Man tieši no dekoratīvas kosmētikas ir grūti izvēlēties favorītus, jo man patīk 95% no tā, ko es izmantoju :D
      Ultra Facial krēms noteikti tiks manējos vasaras favorītos :)

      Dzēst
  2. Sveika!
    kā tu lieto tējas koka eļļu? Man ir tieši tāda pati. Tagad uz šo laiku kkā sametās dažas pumpiņas un no iepriekšējām palikušas rētas (kuras man parasti ilgi nenoiet :( ). Visu pārbaudīju uz iekšdelmiem, ne sarkans palika, nedz pumpas sametās pēc 24h. Lietoju dažas dienas sajaucot ar ūdeni pārejot pāri sejai ar vates disku un tonikam un arī tonikam piepilināju 2 pilienus, kas man iet uz beigām. Ar vates kociņu pasmērēju arī pašas pumpas un to rētas. Taču nekādu efektu neredzu/nejūtu, nedz kas samazinājies, nedz sarkanums pazudis, tieši otrādi - pumpas sametušās daudz vairāk un lien arī ārā lielas sāpīgās. :(
    Nesaprotu, varbūt kko nepareizi daru?
    Tagad panika, nezinu, ko darīt, jo tik traki pumpas nav sametušās kopš pusaudžu laikiem. :(
    Domāju vairs lietot... Varbūt ir kādas alternatīvas pumpu apkarošanai un rētu pazudināšanai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, Zanda.
      Es kādreiz mēģināju taisīt līdzīgu toniku, kā Tu apraksti, bet pēc kāda laika sapratu, ka šis nav īsti veiksmīgākais veids kā pielietot tējas koka eļļu. Šī eļļa nav domāta uzklāšanai uz visas sejas, viņu vajag likt ar vates kociņu tikai lokāli uz problēmām. Šādā veidā tā paātrina pumpas noiešanas procesu, kaut pirmajā dienā var šķist, ka tā nedaudz palielinās. Pa 1 dienu noteikti pumpas nepāries, bet uz manas ādas, pateicoties šai eļļai, tas neaizkavējas tik ilgi nekā nelietojot viņu. Kā toniku iesaku izmantot tieši toniku. Var paņemt no šis pašas sērijas. Es daru tā - mazgāju seju, tīru ar toniku un pēc tam ar vates kociņu klāju tējas koka eļļu uz pumpiņām. Svarīgi ir ļaut eļļai sākt iedarboties, tādēļ mitrinošo krēmu klāju tikai pēc kādām 3-5 minūtēm vai klāju tā, lai tā netiktu uz apstrādātas zonas. Nu un, protams, pastāv iespēja, ka šī eļļa tev vnk neder. Iesaku pamēģināt lietot viņu pēc šis shēmas un vērot izmaiņas, bet, ja pēc mēneša vai diviem nepalīdz, meklēt kaut ko citu.

      Ceru, ka atbilde bija noderīga:)

      Dzēst