otrdiena, 2017. gada 24. janvāris

Favorīti: 2016. gads

Sveiki!
Visos blogos jau noteikti ir gada favorītu ieraksti. Protams, kā jau vienmēr, es esmu pēdējā, kas uzraksta par produktu, favorītiem, trendiem u.tt.. Bet nu ko padarīt? Jālasa būs jums par maniem 2016. gada favorītiem tagad (nevis pāris nedēļas iepriekš).

    Izvēlēties gada favorītus ir gana grūts uzdevums, jo produktu, kuri man patīk, ir bezgalīgi daudz, un izvēlēties to starpā tieši tos TOP līdzekļus ir neiespējami. Šis nebūs ieraksts par 2016. gadā izlaistiem produktiem, es drīzāk pastāstīšu par to kosmētiku, kuru es biju šī gada laikā lietojusi visvairāk un ar vislielāko prieku, vienalga, kad tie tika izgudroti laboratorijās vai nonāca pie manis.

Kopjoša kosmētika:

    Neutral antiperspirants - beidzot atradu savu perfekto pretsviedru produktu, kuru tik ilgi nebiju meklējusi, jo pirms tam Garnier mani pilnībā apmierināja! Tagad gan sapratu, ka Garnier dezodoranta aromātu var ļoti labi just arī citi (un man negribas smaržot pēc tā vai, vēl sliktāk, bet dezīša sajauktā ar smaržām). Pilda savus pienākumu ļoti labi (vismaz šajā ne tik karstā periodā) un, kas arī ir ļoti svarīgi, tā aromāts nav jūtams. Viņš tiešām pavisam nesmaržo, pat pēc dezodoranta nesmaržo. Osti, bet neko nesajuti (tajā laikā galvenais ir nenobīties, ka esi pazaudējis ožu).

    Dzintars Antioksidanta balzams lūpām - beidzot man vairs nav jāmeklē, kur lai pasūtītu Carmex balzamu, jo šis ir labāks par ārzemju biedru. Vislabāk no maniem mēģinātiem balzamiem ārstē lūpas.

    Wella Oil Reflections matu maska - piešķir matiem mirdzumu, atvieglo ķemmēšanu, baro matus... Vienvārd sakot, padara matus foršus, par ko es arī šo līdzekli mīlu.

    Nioxin 2 šampūns - neko citu vairs nelietoju matu un galvas ādas attīrīšanai - šis izcili nomazgā visus netīrumus, padara manus matus patiešām tīrus, svaigus, gaisīgus. Patīkams mentola aromāts atsvaidzina :).

    Madara SOS serums - par šo produktu gada beigās esmu vairākkārt rakstījusi, tāpēc neatkārtošos. Vairāk var izlasīt šeit.

    Korres Santorini Vine dušas želeja un ķermeņa pieniņš - Elladas aromāts! Vairāk lasi atsevišķajā ierakstā.

Dekoratīva kosmētika:

    MaxFactor False Lash Epic skropstu tuša - esmu ļoooti apmierināta. Viņai, kā jau daudzām citām, ir vajadzīgs laiks, lai viņa 'ieietu savā ritmā' un sāktu krāsot kā pienākas. Dod kuplumu, labi atdala un atliek skropstas, ir intensīvi melna krāsa. Birstīte ir ļoti ērta un daudzfunkcionāla - ar vienu virsmu var piešķirt apjomu, ar citu - izķemmēt un pacelt, bet ar uzgali - paveidot jau uzklāto tušu. Ir pieejama arī brūnā tonī.

    MaxFactor Wild Shadow Pots 35 Auburn Envy - ļoti greznas zeltā ēnas. Satīna finišs, laba noturība un ļoti smuks efekts uz acīm. Pigmentācija ir virs vidējas, par savu cenu iz izcils produkts.

    Catrice Eye&Brow Contouring Palette - laba palete ikdienas grimam. Pigmentācija ir viduvēja, bet ikdienas make-up'am pietiekama.

    Chanel Vitalumiere Aqua tonālais krēms - viegls, patīkams uz sejas, var uzslāņot, lai iegūtu lielāku pārklājumu, jo pats par sevi nav super maskējošs. Labi piemērots ikdienai, jo nav jūtams uz ādas, kā arī satur SPF 15.

    MaxFactor Facefinity 3-in-1 All Day Flawless - šim tonālajām krēmam ir jābūt jūsu kosmētikas maciņā! Ja es zinu, ka šī diena var beigties tikai piecos no rīta, šī ir mana pirmā izvēle. Tas izcili un nejūtami turēsies uz sejas un tajos piecos no rīta jūs joprojām izskatīsieties kā astoņos no rīta aizvakar (labi, labi, vakar :D), kad bijāt to tikko uzlikusi.

    Lumene Eyebrow Shaping Wax - mana mīļākā uzacu želeja, ko es bieži izmantoju vieni pašu, jo tā diezgan labi nokrāso uzacis, piešķir tām formu un palīdz to saglabāt visas dienas garumā.

    MaxFactor Colour Elixir lūpu krāsa tonī 825 Pink Brandy - ja mēs ar jums tikāmies vairāk kā 2 reizes, tad noteikti esat redzējuši uz manām lūpām šo toni, jo tieši šo es izvēlos katru otro reizi. Tas man ideāli piestāv, bet lūpu krāsas kvalitāte ļauj man to mīlēt.

    Kanebo Sensai Fluid Finish Lasting Velvet - ļoti patika pēc konsistences, finiša un noturības, bet ražotājs nepiedāvā neviena toņa, kas man derētu. Ja jums sanāk atrast savu toni šajā sērija, tad noteikti iesaku, jo ir patīkams, ar samtainu finišu, bet nav nekas super matēts. Šeit vairāk.

    MaxFactor Mastertouch konsileris - pagaidām, mans labākais konsileris. Vairāk lasi šeit.

Smaržas:

    Vot ja es par kaut ko galīgi nemāku rakstīt, tad tās ir smaržas. Es pārskaitīšu savus favorītus katram gadalaikam un aicināšu jūs doties uz sev tuvāko parfimērijas veikalu, lai tos novērtētu:). Novembrim un ziemai es izvēlos Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa, pavasarim un rudens sākumam - Dolce&Gabbana - L' Imperatrice, bet vasarai - Bvlgari Omnia Coral.

    Un kādi ir jūsu 2016. gada favorīti?:)

AV

4 komentāri:

  1. Dzintara luupu balzams man arii ljoti patiik, buus jaiegadajas atkartoti :) Sensai tonalo kreemu esmu lietojusi klasiskaja, nevis velvet versijaa un man ljoti ljoti patika, praktiski visi Sensai produkti ir kolosaali, gan sejas kopshanai gan meikapam. Chanel Vitalumiere Aqua gan man patiik labaak Velvet versijaa, jo ir nedaudz mateejoshaaks, bet tas noteikti jo mums atshkjirigi adas tipi :) Bet zinu ljoti daudzas sievetes kuraam shis Chanel Tonalais ir vismiiljaakais.
    Un, protams, Imperatrice smarzhas!! :) :) lietoju tad, kad taas paraadijaas, kaadus gadus 5-6 atpakalj, bet neatteiktos no taam ari shobrid.
    Paldies par rakstu, ljoti interesanti!

    Anete,
    lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sensai ir ļoti daudz labo produktu, tagad pētu sortimentu un skatos, ko es vēl gribētu izmēģināt :)
      Man ir kombinēta āda, bet Vitalumiere parastais man arī tīri labi der, nedaudz piepūderēju un turas diezgan labi :)

      Dzēst
  2. Ļoti interesanti, ka mēs lietojam pavisam atšķirīgus produktus, un reti, kuru no taviem favorītiem esmu lietoju, vai vispār pat neesmu iepriekš lietojusi. :)
    Lai arī kā esmu gribējusi sadraudzēties ar Max Factor diemžēl manai sejai nepatīk kaut kas to sastāvā. It īpaši lūpu krāsas, jo uzklājot rodas sīvas piegaršas sajūta. Ļoti traucējoša un kaitinoša.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, mums reti kas sakrīt :D Ir sava ironija.
      Hmm, manai ādai viss patīk, bet jā, tas ir ļoti individuāli, man ir ļoti daudzi produkti, kas nedraudzējas ar manu seju, bet šī kosmētika man tiešām labi der :).

      Dzēst