ceturtdiena, 2016. gada 29. septembris

Big Battle of the Dry Shampoos-2: Sauso šampūnu cīņa-2

Sveiki!
Pavisam nesen blogā bija pirmā daļa sauso šampūnu cīņas, bet nu es jau esmu klāt ar turpinājumu. Vai kāds no šiem būs mans absolūtais favorīts?

    Biosilk Silk Therapy Dry Clean Shampoo* - laikam, dārgākais sausais šampūns Drogās. Un arī neefektīvākais! Strādā ļoti vāji, lietoju tikai tad, kad matus vajag tikai mazliet atsvaidzināt. Aromāts ir ļoti viegls un neuzbāzīgs, tomēr, ieteikt šo, diemžēl, nevaru. 5/10.

    Isana sausais šampūns (zaļais)* - diezgan labi tiek galā ar saviem pienākumiem. Es biju izbrīnīta, jo no Isanas negaidīju daudz. Liels mīnuss atkal viņam ir aromāts - šis līdzeklis smaržo kā parasta matu laka un tā smarža saglabājas ļoti ilgi. Matus cietus nepadara, baltus putekļus atstāj ne vairāk kā citi sausie šampūni. Ir forši, ka šis šampūns ir pieejams arī mazajā iepakojumā līdzņemšanai. 7+/10.

    Isana Style2Create Berry Mania sausais šampūns* - strādā tikpat labi kā arī pirmais Isanas šampūns, bet šim gan ir patīkamāks aromāts. Mazāk kaitinošs, bet nu arī jūtams. Šī versija man patika labāk tieši aromāta dēļ, bet iedarbība viņiem gandrīz tāda pati. 8/10.

    Visi šie līdzekļi ir nopērkami veikalos Drogas.

    No šiem sausajiem šampūniem par uzvarētāju varu nosaukt Isana Style2Create Berry Mania, tomēr Batiste sausais šampūns paliek man favorīts.

Vai esat mēģinājuši Isana vai Biosilk sausos šampūnus? Kurš patika vairāk/mazāk? 

* - produkts ir iedots testēšanai. Mans viedoklis ir 100% neatkarīgs.

AV

2 komentāri:

  1. Isana kādā brīdī varētu iegādāties, jo viņu produkti reizēm mēdz ļoti patīkami pārsteigt neskatoties uz zemo cenu :)

    AtbildētDzēst