pirmdiena, 2017. gada 6. marts

Atsauksme: Essence Little Beauty Angels kolekcija

Sveiki!
Essence ir viens no tiem brendiem, kuru produktu kvalitāte var būt gan kā zeme, gan kā debesis, proti, gan ļoti laba, gan šausmīga. Tā, protams, mēdz būt daudzām firmām, bet tieši Essence gadījumā šī starpība ir kolosāla, ļoti reti viņiem sanāk saražot kaut ko viduvēju. Šoreiz padalīšos savos iespaidos par jauno Essence kolekciju, kas saucas Little Beauty Angels un ir domāta krāsu korekcijai.

    Pati kolekcija sastāv no vairākiem produktiem, tostarp, koriģējošie pūderi, zīmuļi, konsileri, make-up bāzes, kā arī nagu lakas un otiņa. Personīgi es ļoti reti izmantoju krāsu korekciju, jo sejas tonis man pārsvarā ir vienmērīgs, vairāk mani uztrauc ādas tekstūra. Protams, mēģināts ir, bet ikdienā netiek izmantots. Man bija liela interese par šo kolekciju, tāpēc ķēros klāt pie testēšanas :).
    Little Beauty Angles Colour Correctin Wake-up Effect Primer Stick - krāsu koriģējošs zīmulis-bāze rozā tonī. Rozā krāsa mazina zilo toni, noguruma pazīmes. Šo produktu man patīk plānā kārtiņā likt zem acu zonā un pa virsu izmantot konsileri - tad tumšie loki kļūst mazāk redzami. Tekstūra ir diezgan viegla, tāpēc acu zonu šis produkts nesausina. Ir pieejams arī zaļā (mazina apsārtumus) un bēšīgā (viegli izgaismo) tonī.
    Vērtējums: 8/10.
    Little Beauty Angels Colour Correcting Anti-Redness Loose Setting Powder - birstošs pūderis gaiši zaļā tonī. Šis produkts ir domāts, lai mazinātu apsārtumus. Pūderis ir diezgan smalks. Ražotājs apgalvo, ka pūderi var izmantot kā patstāvīgu produktu vai kā pamatu zem make-up.
    Es daru nedaudz savādāk - ar smalko otiņu klāju šo pūderi pie deguna (tur man ir visvairāk izteikts apsārtums) un pavisam nedaudz klāju uz visas T-zons ar lielu pūderotu. Ar pufiņu, kas nāk komplektā, man nav ērti strādāt, tāpēc to neizmantoju. Patiešām mazina apsārtumus, bet nenoņem tos pavisam (ja gribat lielāku efektu, labāk iesaku izmantot krēmveidīgu korektoru).
    Vērtējums: 8/10.

    Kopumā varu pateikt, ka ar šo kolekciju esmu apmierināta un varu to ieteikt :).

Vai esat kaut ko mēģinājuši no šis kolekcijas? Kas visvairāk patika?:)


* Testa produkti. Mans viedoklis ir neatkarīgs.


AV

6 komentāri:

  1. Man ļoti patīk šī kolekcija,gribās izmēģināt pūdera pērlītes. Īsti nesapratu vai tas krāsu koriģējošais zīmulis ir domāts likt uz visas sejas vai konkrētām sejas daļām? :)

    AtbildētDzēst
  2. Kur var jau nopirkt jauno kolekciju?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs jāpameklē pa Drogām. Es šos produktus saņēmu testam, tāpēc man būs grūti atbildēt. Varu tikai pateikt, ka Alfas Drogās to nav :)

      Dzēst
  3. Man patīk gan rozā korektors, gan pūderis ( man ir violetā versija), par tādu cenu darbojas lieliski!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, par savu cenu ir labi produkti, vairāk no viņiem arī nevar gaidīt, viņi tā jau mani pārsteidza :)

      Dzēst