pirmdiena, 2017. gada 20. februāris

Labākie produkti problemātiskai sejas ādai

Sveiki!
Pēc maniem novērojumiem, kombinētais tips ir visizplatītākais ādas tips Latvijā. Ļoti bieži mūsu sievietes un meitenes sūdzas, ka T-zona dienas vidū spīd kā pankūka, tonālais krēms neiztur pat pāris stundas, bet līdzekļi, kurus viņas izmanto, nemaz nepalīdz. Šoreiz parādīšu līdzekļus, kas palīdz man cīnīties ar lieku sebumu un izsitumiem uz sejas ādas.

    Uzreiz pateikšu, ka viss ir no manas pieredzes. Neesmu profesionāls ādas kopšanā, tomēr, esmu izmēģinājusi vairākus līdzekļus un varu nosaukt labākos.:)

    Bioderma Sebium Pore Refiner - Izcili nomatē ādu, nedaudz aizpilda poras, labi kalpo kā make-up bāze. Vai sašaurina poras? Man šķiet, ka tas nav iespējams :). Bet vismaz vizuāli āda izskatās veselīgāk. Es neizmantoju šo līdzekli ikdienā, bet tikai tad, kad man vajag īpaši noturīgu matētu efektu. Iesaku klāt tikai uz T-zonas kombinēta tipa gadījumā, jo var nedaudz sausināt vaigus.

    Madara Detox Blackberry White Clay ziepes - izcilas ziepes ikdienas sejas mazgāšanai: nesausina ādu, labi attīra un nekož acīs :) Patīkamas un neuzkrītošs aromāts, bet pašas ziepes viegli mazgājas nost.

    Australian Bodycare toniks ar tējas koka eļļu - mans jaunais toniks, jau kādu mēnesi viņu izmantoju (pirms tām biju iztukšojusi 2 Mossas toniku iepakojumus). Ir tāda lieta, ka, mainot sejas kopšanas līdzekļus, jaunie var izvilkt ārā visas problēmas, ar kurām netika galā iepriekšējais. Man lietošanas sākumā bija parādījušies izsitumi, bet diezgan ātri pārgāja. Labi atsvaidzina un notīra seju. :) Mīnuss, manuprāt, ir iepakojums, jo vāciņš neveras vaļā, bet skrūvējas.

    Australian Bodycare tējas koka eļļa - neaizstājams palīgs cīņā pret pumpiņām. Ar vates kociņu klāju lokāli uz izsitumiem pēc tonika, pēc tam klāju sejas krēmu un atkārtoti klāju šo eļļu.

    Madara Detox sejas maska - par viņu man bija atsevišķs raksts :).

    Lūk, tieši šie līdzekļi man palīdz uzlabot manas ādas stāvokli, kontrolēt spīdumu un vismaz vizuāli padarīt poras mazāk pamanāmas.

Kāds ir jūsu ādas tips un mīļākiem sejas kopšanas līdzekļi?:)

AV

6 komentāri:

  1. Labāk, lai nesūdzas, kas seja spīd kā pankūka, jo otrs variants ir sausa sejas āda, kur ātrāk parādās un izveidojas grumbas. Ja uz pieres ražojas dabiskās eļļas, ādai nezūd elastīgums un tvirtums. Kur sliktums, tur arī labums.

    Es kaut kā esmu iemācījos sadzīvot ar kombinētu sejas ādu. Speciāli nelietoju nekādus matējošos ādas kopšanas produktus, jo tas var uztaisīt tikai situāciju vēl trakāku. Protams, izsitumiem pats labākais līdzeklis - tējas koka eļļa! Bet, tā citādi, man galvenais, lai sejas āda ir pietiekami mitrināta, atsperīga, un tad tas taukainums jau paliek sekundārs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev ir absoluta taisnība, Zanda, jo sūdzēties par to, kas mums ir dots no dabas, tiešām nevajag:)
      Konkrēti šajā rakstā gribēju pastāstīt tieši par līdzekļiem, kuri ir domāti kombi/taukainai ādai, nepieminot citus ādas kopšanas aspektus - mitrināšanu u.c., jo jau pirms tam biju bieži minējusi, ka āda var sākt taukoties tieši mitrināšanas trūkuma dēļ. :) Tāpēc arī pati, kā jau minēju, nelietoju šo Bioderma līdzekli ikdienā un nekad - uz nakti. Toties bez laba atsvaidzinoša tonika nevaru - biju mēģinājusi lietot kko mitrinošu, nederēja :(.

      Dzēst
  2. Oo, jaa, teejas koka eljlja muusu maajaas jau kaadus piecus gadus ir, kaa iet uz beigaam automaatiski tiek nopirkta jauna. Un tieshi ABC ella shkiet pati labaakaa, jo izmeeginaaju ari Body Shop, bet taa bija atshkjaidiita un attieciigi mazaak efektiiva.
    Bioderma Sebium liinija man arii patiik, bet es izmeeginaaju sejas kreemu AKN ja nemaldos, iepakojums gan bija taads pats. :)

    Anete
    www.lapoudreblog.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ABC eļļa man šķita arī efektīvāka par Elpis, kuri biju lietojusi pirms tam.

      Neesmu tādu mēģinājusi, prieks, ka tev patika:)

      Dzēst
  3. Tieši šobrīd lietoju tās Madaras ziepītes, ļoti patīk ;) Tas biodermas krēms man reali riebjās :( silikona bombačka :D kura man rulējas nost no sejas :D Vislabākais krēms ko esmu lietojusi taukainai/ kombinētai ādai tas ir no dr.hauschka melissa day cream , ļoti skaisti matē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No Dr.Hauschka pagaidām nesanāca neko pamēģinā,t bet noteikti ņemšu vērā tavu ieteikumu :)

      Dzēst