svētdiena, 2017. gada 29. janvāris

Atsauksme: MaxFactor 2000 Calorie Curl Addict skropstu tuša

Sveiki!
Oktobrī MaxFactor papildināja savu sortimentu ar burvīgo False Lash Epic skropstu tušu, bet tas nepatraucēja kompānijai sākt jauno gadu ar vēl vienu tušas 'premjeru' - šoreiz tā ir 2000 Calorie Curl Addict Rich Volume & Curl, kas sola piešķirt skropstām bagātīgu kuplumu un atliekt tās.

    Būtībā, šī ir renovētā 2000 Calorie Curved brush tuša. Bet tā ir pārdzīvojusi daudzas pārmaiņas - Curl Addict tušai ir kuplāka birstīte un jaunā formula - sastāvā esošs vasks palīdz skropstām noturēt atliekumu, kā arī biezāka formula palīdz iegūt maksimālo apjomu. Atzīšos godīgi, es neesmu lietojusi iepriekšējo versiju, tāpēc salīdzināt, vai tuša ir kļuvusi labāka/sliktāka, es nevarēšu, tomēr, ar prieku padalīšos savās domās par šo jaunumu.

    Tātad, pati tuša mums tiek pasniegta smukā melnā iepakojumā ar sarkaniem uzrakstiem. Tūbiņa ir apjomīga. Tušai ir izlocīta birstīte, bet tas nav vienīgais, kas atšķir to no daudzām citām - birstīte ir arī īsāka (20 mm, ja ticēt ražotājam) nekā pārējām - tas ļauj maksimāli kontrolēt produkta uzklāšanas procesu. Birstīte ir no dabīgiem sariņiem. 

    Par sastāvu mums pastāstīs ražotājs :)
Sastāvā iekļauti vairāki vaski, kas rada vajadzīgo līdzsvaru, ļaujot skropstu tušu viegli notīrīt, bet, saglabājot atliecošo efektu. Tušas sastāvā ir daudz  cietu vielu (tuša ir samērā sausa), tāpēc iespējams klāt papildu kārtas un palielināt apjomu, turklāt tuša ātri nožūst, tā panākot maksimāli noturīgu atliecošo efektu.
    Tam es varu tikai piekrist - skropstas tur iegūto formu visas dienas garumā. Tuša nav ūdensizturīga un viegli mazgājas nost gan ar micelāro, gan ar parasto ūdeni.

    Uzklāšanas process ir visai vienkāršs, birstīte tiešām ir ļoti ērta. Mīnuss - var nejauši uzklāt nedaudz tušas arī uz plakstiņa, bet man tas sanāk ar visām tušām. 

    Un tagad pats galvenais - rezultāts. Es esmu ļoooti apmierināta ar efektu, ko sniedz šī tuša! Apjoms ir superīgs jau no pirmās lietošanas reizes - šī nav no tām tušām, kurām vajag nedēļu pastāvēt, lai tā sāktu normāli krāsot, nē. Jau ar pirmās kārtas uzklāšanu, skropstas kļūst apjomīgas un pamanāmas, kā arī atliektas. Ar otro kārtu efekts ir 'wow!'. Man šis jaunums pagaidām patīk labāk nekā False Lash Epic. Negribu teikt, ka tā tagad man šķiet slikta - nemaz nē, man tā joprojām patīk, bet šī viņu izkonkurēja :). Es baidos, ka tā varēs izkonkurēt pat manu all time favorite Masterpiece Max :D.
    Ar kameru ir ļoti grūti parādīt īsto rezultātu, dzīve viss izskatās labāk, bet es ļoti centos 'noķert' to apjomu ar kameru. :)

    Man šī tuša ļoti iepatikās, tā tiešām ir viena no labākām, ko esmu mēģinājusi. :) Noteikti iesaku visām to pamēģināt :) Atliek vien pieminēt tādas banālas lietas, ka tuša dienas garumā nebirst, acis nekairina un izskatās lieliski! Tagad es zinu, ar ko uzkrāsošu savas skropstas uz dzimšanas dienas ballīti :)!

    Tilpums: 11 ml.
    Cena: 11.99, bet ar rītdienu Drogās iepazīšanas cena ar atlaidi.
    Vērtējums: 9+/10.

Vai jau paspējāt novērtēt šo burvīgo jaunumu?:)

AV

4 komentāri:

  1. izskatās super, nevaru sagaidīt, kad varēšu izmēgināt :)

    AtbildētDzēst
  2. Tā birstīte izskatās brutāla... man dažreiz ir bail no tā, kādas birstītes zīmoli laiž klajā, liekas,ka izbakstīšu acis ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha :D Es, ja godīgi, agrāk pati sev tādu ne mūžam nenopirkt, bet esmu diezgan priecīga, ka sanāca izmēģināt un atklāt tiešām foršo produktu :) Diezgan ērti, īstenībā, viņu lietot :)

      Dzēst