pirmdiena, 2016. gada 24. oktobris

Blogs: Lapa Facebook un pirmdienas pļāpas

Sveiki!
Šodien vēlos paziņot jums, ka esmu izveidojusi bloga lapu Facebook, kas ļaus lasītājiem ērtāk un ātrāk uzzināt par jaunajiem ierakstiem blogā un citām skaistumlietām Latvijā un pasaulē. Tāpēc aicinu visus pievienoties tai, nospiežot Like :). Vairāk skaties šeit!

    Dažreiz gribas parunāt par blogošanu kā tādu. Ne par produktiem, ne par kompānijām, bet tieši par rakstīšanu, blogošanu. Gribas, lai lasītāji līdz galam saprot mani. Domu ir nenormāli daudz, tomēr pārslogot lasītājus arī negribas, tādēļ pacentīšos visu izstāstīt ātri:). Šeit nebūs nekādas salīdzināšanas ar citām blogerēm vai pārdomas par to, vai kāda starp tām ir negodīga - es par to spriest nevaru. Gribas ticēt, ka visas manas 'kolēģes' ir jaukas meitenes ar saviem viedokļiem par produktiem :).

    Neesmu baigais blogošanas veterāns, savu blogu sāku rakstīt apmēram divus gadus atpakaļ, pēc tam uz gadu pametu iekšējās disharmonijas dēļ (cik gudri skan!:D), un tagad tikai februārī sāku to darīt nopietnāk. Kāpēc es blogoju? Tāpēc kā man ir dažas zināšanas, ar kurām es gribu dalīties! Man ir savs viedoklis par produktiem, kompānijām, make-up u.tt.. Es gribu, lai mūsu sievietes sāk sevi novērtēt, ikdienā pasvītrot savu skaistumu, izcelt to. Man dažreiz paliek ļoti skumji redzot no dabas skaistu, bet nekoptu sievieti, gribas viņai palīdzēt.

    Es domāju, ka tie, kas lasa manus ierakstus regulāri, jau pamānīja, ka visas manas atsauksmes ir ļoti detalizētas un pēc iespējas precīzas. Par katru tonālo krēmu var uzzināt viņa plusus un mīnusus, ādas tipu, kuram tas ir domāts, sedzamības pakāpi u.tt.. Tāpat arī ar citiem produktiem. Es rakstu tā, lai pašai, kā lasītājai, būtu interesanti sekot tādam blogerim. Fakts, ka kāds no produktiem varētu būt iedots testēšanai, vienmēr tiek atzīmēts, bet nekādīgi neietekmē manu viedokli.

    Pirmkārt, es strādāju, pelnu naudu un bez testēšanai iedotiem produktiem varu izdzīvot :). Ja kādu no zīmoliem neapmierinās mana bloga politika, tad var pārtraukt sadarbību. Žēl, bet nu ko darīt. Blogs ir mans vaļasprieks, hobijs. Es daru to, ko gribu, nevis strādāju. Es par to saņemu nevis naudu, bet baudu. Otrkārt, ņemu tikai to, kas mani interesē.

    Negatīvas atsauksmes bija, ir un būs. Nevar būt tā, ka visi produkti man patīk un der. Protams, rakstīt pozitīvo ir daudz vieglāk un patīkamāk, bet, ja es gribu, lai blogs ir noderīgs, jāapraksta visas produktu puses.

    Jā, man ir konkrētas simpātijas vai nepatikas attiecība uz kādiem zīmoliem, bet tas viss ir balstīts uz iepriekšējās pieredzes. Nederēja man, piemēram, 5 līdzekļi no zīmola A, tad es vairs nepirkšu preces no šī zīmola un citiem nevarēšu ieteikt. Patīk man 5 produkti no zīmola B, tad es ar prieku iegādāšos arī sesto. Iedoto preču manā blogā ir ārkārtīgi maz, tāpēc liels procents no tā, ko es rādu, ir mana izvēlē - tie ir produkti, kurus es nopirku, lai lietotu.

    Protams, kā jau jebkuram cilvēkam, gribas, lai darbu novērtē un pamāna, tāpēc ir ļoti patīkami, kad pieaug lasītāju skaits (katrs sekotājs man ir svarīgs, priecājos redzēt katru paziņojumu!) vai kāds zīmols uzraksta uz uzaicina uz pasākumu vai piedāvā atsūtīt produkciju. Kad man pirmo reizi piedāvāja kaut ko saņemt, es izstāstīju to visiem radiem un draugiem, biju traki lepna un pārsteigta ;). Mani pārpildīja neviltots prieks par savu 'bērnu'.

    Runāt var vēl ļoti ilgi, bet nu galvenais, ko es gribu pateikt, ir tas, ka jūs visi esat man svarīgi un liels paldies, ka esat! :)

Aicinu arī jūs pievienoties diskusijai un padalīties ar savām domām par blogošanu!

AV

7 komentāri:

  1. Super! :) Tie blogeri, kas sāk pelnīt ceļot augšā kompānju reitingus, pazaudējot sevi, nav vairs tas! Tas, ko Tu dari ir autentisks, un man ir prieks, ka paliec pie savām vērtìbām un uzskatiem. Tā tik turpināt! :)

    AtbildētDzēst
  2. Sveika! Man arī ir bijis tā, ka paņemu kosmētiku testēšanai, neuztaisu rakstu, jo man nav nekā laba ko par šo kosmētiku uzrakstīt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gan centos rakstīt vienmēr, jo sliktas lietas cilvēkiem arī jāzina:).

      Dzēst
  3. Sveiki ar labu nakti
    Neatkarīgi no tā, vai esat francūzis, šveicietis, slovāks, ungārs, spānis, latvietis, portugālis, itālis... jebkur pasaulē,

    - Jūs meklējat naudas aizdevumu sava projekta realizācijai
    – Jūsu bankas jūs ir noraidījušas
    - Jums ir nepieciešams aizdevums, lai dzēstu parādus, samaksātu rēķinus vai izveidotu projektu

    Jūsu finansiālā trauma tagad ir beigusies,

    E-pasts: financeluis@gmail.com

    telegramma: https://t.me/servicioluis

    NB: Kredīts uzliek saistības un ir jāatmaksā. Pirms apņemšanās pārbaudiet savu atmaksas spēju.

    Nav nopietna atturēšanās.

    PALDIES, ar cieņu

    AtbildētDzēst