piektdiena, 2016. gada 28. oktobris

Atsauksme: Stenders dienas krēms "Savvaļas roze"

Sveiki!
Dažreiz tu saproti, ka kādu foršu līdzekli tu lieto gandrīz katru dienu jau vairāk kā 3 mēnešus, bet atsauksmi tā arī neesi uzrakstījusi... Vajag laboties!

    Stendera krēmu "Savvaļas roze" es nopirku vēl kaut kad jūnijā un kopš tā laika ļoti aktīvi lietoju. Mana roka pēc viņa stiepjas gandrīz katru rītu. Šis krēms ir no tādiem līdzekļiem, kurus par favorītiem nosaukt es nevaru, bet ar prieku viņu lietoju. Kāpēc nevaru nosaukt par favorītu? Jo viņš man neizraisa baigu 'wow!'.

    Krēmam ir patīkama vidēji bieza konsistence, tas diezgan ātri iesūcas ādā, nerada plēvītes vai smaguma sajūtu. Manai kombinētai ādai viņš ļoti patīk, tāpēc arī, laikam, no rīta es pat nevaru paspēt padomāt, ko lai uzliek uz sejas, kā šis krēms jau ir rokās :). Nezinu, vai viņš nebūs par vāju izteikti sausai ādai, bet normālai un nedaudz sausai, domāju, ka derēs. Viņš nematē ādu, tāpēc jābūt gatavai, ka pēc kāda laika tā var sākt spīdēt (ja viņai ir tāda tendence).

    Vēl viens patīkams fakts ir tas, ka šim krēmam ir SPF 15. Tas bija viens no iemesliem, kāpēc es vasarā iegādājos tieši šo krēmu. Kāda var pateikt, ka SPF 15 ir maz, bet parasti mans tonālais krēms arī satur SPF, kā arī es neatrodos uz ielas ilgu laiku.

    Kas man līkās ne tik patīkams - krēma aromāts. Smaržo pēc rožu ziepēm. Tieši pēc rožu ziepēm nevis pēc rozēm. Protams, vai aromāts patīk ir gaumes lieta, bet es nevarēju šo faktu nepieminēt. Bet tas diezgan ātri pazūd un ir diezgan viegls. Arī man labāk patiktu, ja šim līdzeklim būtu iepakojums ar dozatoru.

    Kopumā varu teikt, ka man šis krēms patika un viņa mīnusi nav tik kritiski, lai es no viņa atteiktos :). Vai pirkšu atkārtoti? Pagaidām, visdrīzāk, nē, jo gribu pamēģināt arī kaut ko citu. Bet nākotnē, droši vien, sanāks pie viņa atgriezties.

Kur pirkt?: Stenders veikali visā Latvijā
Cena: 23,90 eiro par 50 ml.
Vērtējums: 8-/10.

Vai esat mēģinājuši Stendera sejas kopšanas līdzekļus? Kā patika?:)

AV

2 komentāri:

  1. man patīk rožu krēmi kā tādi, bet taukainai ādai šis ir tomēr pārak taukains, kaut gan, ļoti gribētos lietot dēļ aromāta ;)

    AtbildētDzēst