ceturtdiena, 2016. gada 9. jūnijs

Tukšs #5 Maijs

Sveiki!
Nu ko, bakalaura darbs ir uzrakstīts, var atgriezties pie blogošanas! Ļoti skumīgi bija bez bloga, bet šis mēnesis bija ļoti grūts :(. Nevienam neiesaku rakstīt bakalauru divu nedēļu laikā. Esiet gudrākas par mani ;) Bet kosmētiku lietot es nepārstāju un tāpēc man ir ko parādīt no izlietotiem produktiem:).

    Garnier Mineral UltraDry dezodorants - Garnier dezodoranti ir mani favorīti, labi pasarga un vēl nelika vilties. Šis aromāts ir nedaudz apnicis, turpmāk pirkšu kādu citu, bet pagaidām lietošu tādu pašu, kas bija krājumos.

    Maybelline Baby Lips - tie, kas lasa manu blogu regulāri, zin, cik ļoti man nepatīk Baby Lips. Savu viedokli mainījusi neesmu, bet nu ja jau nopirkts, tad izlietot vajag. Šis bija visforšākais, jo man patīk svaigi aromāti.

    Japāņu maska-drāniņa Mitomo - nopērkama veikalos Douglas. Patīk, arī vecmammai ļoti patīk maskas no šis serijas. Labi mitrina, ērta lietošanā, jo pēc viņas nevajag mazgāt seju. Noteikti pirkšu vēl - gan šo, gan arī citas versijas. Cena sākot no 1.99.

    Syoss Volume sausais šampūns - labs nedārgs sausais šampūns. Šis man patīk vairāk nekā versija ar zaļo uzrakstu. Tagad centos mazāk lietot sausos šampūnus. Šo pirkšu, ja nebūs iespēja dabūt neko citu, pagaidām gribu nopirkt Batiste vai kādu citu. Varbūt, jums ir kādi ieteikumi?:)

    Madara attīrošas pūtas - izcilas! Ļoti ekonomiskas, par kosmētikas noņemšanu varu ielikt 9/10, jo tiešām ļoti labi tiek galā ar to. Ir nopirkts vēl viens iepakojums, pēc tam gribu kādu laiku kaut ko citu pamēģināt. Šo noteikti iesaku taukainas/ kombinētas/ normālas ādas īpašniecēm.

    Mazliet atbrīvoju vietu jaunumiem:) Kā jums šomēnes ar tukšiniekiem? Jūtu, ka man nākamajā mēnesī viņu būs vairāk:)

2 komentāri:

  1. Ja meklē labu sauso šampūnu, tad iesaku noteikti Batiste ;) zinu, ka ir bijuši raksti pretrunīgi, bet priekš manis tas ir vienīgais, izcilākais sausais šampūns :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies Tev par ieteikumu:) Batiste vienu reizi esmu mēģinājusi, man patika. Bet tagad pamānīju Drogās jaunumu no Aussie un domāju to nopirkt. Arī gribēju John Frieda izmēģināt, bet viņš ir izņemts no pārdošanas. :(

      Dzēst