otrdiena, 2016. gada 21. jūnijs

Make-Up of the Day: Greenwood

Sveiki!
Šodien vēlos jums parādīt burvīgu vasaras iedvesmoto smoky eyes variantu :).

    Vakaros pēc darba man patīk sēdēt un radīt jaunus grima variantus. Tieši tādā veidā arī izveidoju šo make-up. Šoreiz izdomāju padalīties ar savu iedvesmu arī ar jums:). Šajā bildē var redzēt izmantotos produktus,
    Kā pamatu smoky make-up'am līdz plakstiņa vidum izmantoju MaxFactor Kohl 020 Black, lai grims būtu intensīvāks. Kā pamattoni es izvēlējos zaļo toni (pirmais augšā no labās puses) no Sleek paletes Ultra Mattes V2, kuru es iegādājos Zviedrijā veikalā H&M. Es dievinu šo paleti, jo pigmentācija toņiem ir izcila! No Urban Decay paletes Naked 2 es izmantoju divus toņus - ar Blackout es sapludināju melno un zaļo toņus, bet ar Tease es izpludināju smoky eyes robežas. Šis tonis ir mans visbiežāk izmantotais no šis paletes. Acs iekšējo kaktiņu izgaismoju ar Essence ēnām 73 mint candy. Essence ēnām kvalitāte ir ne pārāk laba, bet šeit tās izskatās forši, jo kalpo tieši kā izgaismotājs.

    Ja es krāsojos vakarā un netaisos nekur iet ārā, es parasti neizmantoju skropstu tušu vai izmantoju kādu, kas man nepatīk. L' Oreal Telescopic nav slikta tuša, bet uz manām skropstām tā strādā ļoti vāji. Šoreiz nekrāsoju skropstas pārāk intensīvi, lai labāk varētu redzēt pašu make-up'u.

    Tieši tāda biezuma acu līnijas, kā man šķiet, vislabāk piestāv manām acīm. Gela laineri ir mani favorīti, tos, manuprāt, ir visvieglāk lietot. Šoreiz izmantoju Maybelline Lasting Drama. Šis ir vienīgais gela laineris, kas ir pieejams Drogās, un viņš arī pilnībā mani apmierina ar savu kvalitāti. Tukšas vietiņas starp skropstām iekrāsoju ar to pašu MaxFactor zīmuli.

    Uzacīm izmantoju savu iecienīto Catrice Eyebrow Stylist zīmuli tonī 030 Brow-n-eyed Peas, bet lai nomaskētu tumšos lokus, es izmantoju MaxFactor Masterpiece konsilerī tonī 303 Ivory.

    Ceru, ka jums patika :). Vai jums arī patīk vakaros eksperimentēt?

AV 

6 komentāri: