otrdiena, 2016. gada 5. aprīlis

Atsauksme: Missha Beautiful Tint

Sveiki! 
Šodien manā blogā ir viesi no tālās Dienvidu Korejas - lūpu tintes no firmas Missha.
    Lūpu tintes ir diezgan interesanta un forša lieta - tie ir ilgnoturīgi, bet ilgi turas nevis pats produkts, bet pigments, ko tas atstāj. Šis ir pirmās tintes, ko es mēģinu un es tos lietoju ne pārāk bieži un tūlīt paskaidrošu, kāpēc.

    Man šis tintes ir divos smukos toņos - vēsais maigi rozā un smuks oranžais, kas padara zilo acu krāsu vēl zilāku. Cik es atceros, veikalos Mimiko ir pieejami kopā četri toņi. Uzklājot šo produkti, liekas, ka tonis ir pavisam caurspīdīgs, bet ar laiku tas kļūst arvien spilgtāks.

    Uz lūpām šie tiešām turas izcili, bet, tā kā pēc kāda laika paliek tikai pigments, pēc kāda laika sāk sausināt lūpas. Lai šo problēmu risinātu, var vienkārši uzklāt plānu kārtiņu lūpu balzama. Produkts smaržo saldi un patīkami, bet var just, ka aromāts ir ķīmisks. Man viņš neliekas slikts, pat patīk, bet es neesmu no tiem cilvēkiem, kas ir ļoti jūtīgie pret kosmētikas aromātiem.

    Galvenais produkta mīnuss ir tas, kā viņš klājas. Es šis tintes vienkārši nevaru uzklāt vienmērīgi! Uz bildes ir redzams, ka tās klājas. Tāpēc izmantoju tas zem lūpu spīdumiem, lai tos paspilgtinātu. 
    Nezinu, vai es varu šo ieteikt citiem. Tomēr cena nav zema (ap 10 eiro, bet es pirku akcijas laikā pa 5 ar kaut ko), es produktā esmu vīlusies. Zem lūpu spīduma ir ok, bet kā patstāvīgs produkts - nē, man nepatīk. Ļoti žēl, jo man bija lielas cerības saistībā ar šo produktu. Man tās tintes jau ir vairāk kā gadu, bet rokas nestiepjas uz to pusi.

    Cena: virs 10 eiro.
    Vērtējums: 4/10.
    Kur pirkt: Mimiko veikali (Rimi Deglava, Atrium Azur, Mežciema Maxima).

Vai esat mēģinājušas kaut kādas tintes? Kāds ir jūsu viedoklis par tām?

2 komentāri:

  1. žel , ka sanācis neveiksmīgs pirkums :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu vismaz tagad zināšu. tā ir pieredze:) es priecājos par to, ka atradu viņām kaut kādu pielietošanu :)

      Dzēst