svētdiena, 2016. gada 12. jūnijs

Pavasara 2016 favorīti: dekoratīvā kosmētika


Sveiki!
Man ļoti patīk veidot ierakstus par favorītiem, jo šajos rakstos tiek pieminēti tikai tie produkti, par kuriem tiešām esmu sajūsmā vai kurus bieži un ar prieku lietoju. Šoreiz izdomāju tos sadalīt divās daļās: dekoratīvā kosmētika un kopjošā kosmētika. Sākšu ar dekoratīvo.

    Sensai Kanebo Fluid Finish Lasting Velvet FV102 - kādreiz rakstīju par to šeit. Izcils tonālais - sedzošs, bet tajā pašā laikā nemanāms uz sejas un nejūtams. Tonis nav 100% mans, bet izskatās labi, jo RT otiņa to klāj ļoti viegli. Nedaudz izlīdzina poras.

    Max Factor Miracle Match 45 - kad man gribas stilīgu mirdzošu efektu uz sejas, tas mana roka stiepjas uz šī tonālā krēma pusi. Šis ir vieglais tonālais krēms, kas labi nomaskē poras, pietiekami labi nomaskē arī nepilnības. Dod smuku mirdzošu efektu, jo satur ļooooti smalkas gaismas atstarojošas daļiņas, kā arī turas uz manas kombinētas ādas visas darba dienas laikā. Ir mitrinošs. Vienīgais mīnuss - nav SPF, bet es izmantoju dienas krēmu ar filtriem.

    Maybelline lūpu krāsa 160 - nekādu uzrakstu uz šis lūpu krāsas nav, tāpēc nevaru pateikt serijas nosaukumu. Bet tas arī nav tik svarīgi, jo šis produkts tika izņemts no pārdošanas. Ļoti viegls un smuks tonis, kā arī lūpas nesausinoša formula. Daudz labāka pēc kvalitātes nekā Maybelline klasiskās lūpu krāsas, kuras man likās pārāk sausas. Labs variants tām dienām, kad negribas neko īpaši košu, bet tajā pašā laikā gribas nedaudz izcelt lūpas.

    Max Factor Lipfinity 50 - šis gan ir variants tām dienām, kad gribas kaut ko ekstremāli košu! Ļoti krēmīga un sedzoša lūpu krāsa, kas arī mitrina lūpas, jo satur skvalanu un šī koka sviestu. Izcils pigments un noturība. Šis serijas lūpu krāsas ir noteikti must have jebkuram kosmētikas maciņam!

    Catrice Prime and Fine konturēšanas palete - es pat negaidīju, ka šī firma ir spējīga mani tik ļoti pārsteigt! Esmu vīlusies gan Catrice, gan Essence produkcijā, bet šis ir tiešām wow! Ļoti pareiza tumšā krāsa manam sejas tonim - nav rūda toņa iekšā. Ļoti viegli pludinās. Pigmentācija ir vidēja, tāpēc ar šo ir grūti pārspīlēt. Izgaismotājs arī ir ļoti ļoti foršs, man patīk gan tonis, gan tekstura - nav uzkrītošu atsevišķu spīguļu. Ļoti delikāts produkts. Šo tiešām iesaku, jo cena ir vairāk nekā draudzīga.

    Essence Eyeliner otiņa - man tādas ir divas: vienā lainerim un otrā uzacīm. Ideāli piemērota gan tam, gan tam. Smalka un precīza.

    Max Factor Smokey Eye drama kit 06 - šis ēnas acīm izmantoju reti, jo toņi nav no maniem mīļākajiem, bet katru dienu izmantoju uzacu ēnas no šis paletes. Ideālas! Gan pats tonis, gan tekstūra - tas ēnas ir maigas un noturīgas! Kaut kad plānoju iegadāties arī citus variantus, jo kvalitāte pārējiem toņiem arī ir superīga. Ar šīm paletēm sanāk gan eleganti dienas make up varianti, gan arī izsmalcināti vakara grimi. Līdz 26. jūnijam šai paletei Drogās ir atlaide.

    Max Factor False Lash Effect skropstu tuša - mans favorīts. Man ir divas mīļākās tušas un abas ir no MF - tās ir Masterpiece Max un šī. Noturība ir wow - nobirst un nesmērējas. Ejot uz koncertu uzkrāsoju šo un, kad atgriezos mājās, viss bija uz vietas. Dod lielisku apjomu un nesaķepina skropstas. Star Wars versija ne ar ko neatšķiras no parastās.

    Real Techniques Stippling un Contour otiņas - divas manas mīļākas otiņas! Ar Stippling otiņu Kanebo tonālais klājas ideāli - vienmērīgi un viegli. Tiesa gan, šī otiņa tik labi sadarbojas tikai ar pusi no maniem tonālajiem krēmiem, piemēram, to pašu Miracle Match man labāk patīk klāt ar rokām vai ar sūklīti. Contour otiņu es izmantoju sausā izgaismotāja uzklāšanai - ļoti laba otiņas forma ļauj vienmērīgi uzklāt izgaismotāju tieši tur, kur vajag, kā arī labi viņu izplūdina.

Un kādi ir jūsu pavasara favorīti šogad?:)

4 komentāri:

  1. O, es gribu Star Wars tušu :) Sensai produktus arī gribētu vairāk izmēģināt - savulaik man bija pūderis, kurš ļoti patika.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es viņu sūtīju no ebay, bet redzēju arī Zviedrijā (maksāja ap 20 eiro). Tagad, laikam, jau nekur nebūs, jo bija Limited Edition.

      Man patīk Sensai kosmētika, gribu izmēģināt arī slaveno 38° tušu :)

      Dzēst
  2. Visi Tevis pieminētie Max Factor produkti man arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst