pirmdiena, 2016. gada 20. jūnijs

NYX ieiet Latvijā un blogeru pasākums

Sveiki!
Droši vien jau redzējāt citos blogos atskaites par NYX pasākumu, kas bija jau kādu laiciņu atpakaļ. Man gan tikai tagad sanāca normāli piesēsties pie datora, lai varētu par to uzrakstīt:).

    Pats pasākums notika ļoti omulīgajā vietā - Cafe Film Noir un ilga 3 stundas, kuras pagāja kā 5 minūtes. Atmosfēra bija superīga!

    Sākumā mums pastāstīja par pašu brendu un viņa vēsturi. NYX firma gribēja ražot profesionālas kosmētikas kvalitātes produktus, kas būtu pieejami visiem. Un viņiem tas sanāca - reti kuru NYX produktu varētu nosaukt par neizdevušo!

    Visa pasākuma laikā darbojās arī pop up veikals, kurs varēja iegadāties NYX produkciju par izdevīgām cenām.
    Reālajā laikā tika izveidot ļoti interesants make-up, kurā tika izmantoti jaunās NYX šķidrās acu ēnas Lid Lingerie. Ļoti gribētos kādu toni sev dabūt, bet pagaidām Eiropā tās ir izpirktas :(.
    Pēc tam videoblogere Anete (Youtubē - Parādi Modi) padalījās ar saviem video filmēšanas noslēpumiem un pastāstīja par to, ka tapa viņas pirmais video.
    Pēc tam sekoja konkurss, kurā varēja piedalīties visi, bet es šoreiz atturējos :). 15 minūšu laikā vajadzēja izveidot make-up anime stilā. Meitenēm sanāca ļoti interesanti un koši grima varianti.


    Kopumā pasākums bija ļoti interesants un informatīvs. Liels paldies NYX kompānijai par iespēju tajā piedalīties un tuvāk iepazīties ar šo zīmolu:) Vakara beigās blogerus gaidīja 'zviedru galds' pilns ar kosmētiku, kur katra varēja paņemt interesējošos produktus.
    Ideja bija forša, bet reāli paveicās tiem, kas pirmais tika pie galda. Bija grūti tikt klāt un pēdējiem īsti nepalika izvēles. Bet ar savu ķērienu esmu apmierināta un to parādīšu nākamajā ierakstā.
 AV

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru