trešdiena, 2016. gada 29. jūnijs

Atsauksme: MaxFactor Miracle Match tonālais krēms

Sveiki!
Man šis tonālais ir jau no paša janvāra - tieši tad viņš parādījies Latvijas veikalu plauktos. Ilgi nevarēju saņemties un uzrakstīt par viņu, jo bildēs parādīt efektu no tonāla krēma man ir grūti, bet šodien, ieejot Drogās pamānīju, ka viņam šobrīd ir atlaide un tas, laikam, ir mājiens, ka vajag jau beidzot par viņu pastāstīt.:)

    Ko mums sola ražotājs:

Max Factor Miracle Match tonālais krēms ir revolucionārs jauns produkts, kurā atjautīgi apvienots nevainojams un pieskaņots tonis, kurš nomaskē nepilnības, ar ādas mitrināšanu. Klāšanas laikā liekas, ka Miracle Match tonālais krēms ir mitrinošs līdzeklis; tas ir pirmais Max Factor tonālais krēms, kas satur jaunu silikona sastāvdaļu, kura iedarbojas kā mitrinošs krēms un nodrošina izcilu tonālā krēma saplūšanu ar ādu, radot vidēji izteiktu klājumu. 

    Man ir tonis 45 Warm Almond, kas ir pats gaišākais tonis no šis līnijas Latvijā. Šis tonis manai bālajai sejai labi derēja pat ziemas periodā. Šobrīd es varētu jau izmantot 50 vai 55 toni. Bet tonis 45 ir diezgan gaišs tonis ar ne īpaši izteikto rozā apakštoni. Meitenēm ar izteikto dzeltenīgo ādas apakštoni šis nederēs, viņām būtu jāpaskatās citi toņi.

    Miracle Match tonālajam krēmam ir patīkams vaniļas un cepumu aromāts. Citiem tās liekas spēcīgs, bet es tam piekrist nevaru. Aromāts arī ļoti ātri pazūd, kad sāc uzklāt tonālo uz ādas.

    Tonālajam krēmam ir light to medium coverage (vieglais līdz vidējam pārklājums) - tas nenomaskēs izteiktas nepilnības (un arī to nesola), bet ar sejas toņa izlīdzināšanu tas izcili tiek galā. Tonālais krēms izlīdzina ne tikai sejas ādas toni, bet arī tās tekstūru. Iekšā ir smalkās gaismas atstarojošas daļiņas, kas piešķir sejai dabisku mirdzumu, bet nav pamānāmas.

    Šis MaxFactor tonālais krēms labi mitrina ādu un tā izskatās veselīga. 40% sastāva veido ādu kopjošas vielas, lai mitrinātu ādu, tostarp E vitamīns un B vitamīns. Šis tonālais krēms labi derēs sausas, normālas un nedaudz kombinētas ādas īpašniecēm. Uz taukainas ādas var par daudz spīdēt, kā arī nederēs problemātiskai ādai, jo nenoslēps visu. Man ir kombinēta āda, kura dažreiz mēdz būt līdzīga normālai un uz tās šis līdzeklis izskatās labi.

    Bildes zemāk var redzēt tonālo krēmu uz sejas. Nekādu citu produktu nav.
    Šis tonālais krēms derēs arī tad, ja gribi sasniegt uz sejas stobinga efektu - ļoti izgaismotas seja. Atliek tikai pievienot izgaismotāju un gatavs! Starp citu, uzklāt šo tonālo man visvairāk patīk ar rokām vai sūklīti. Ar duofibras otiņu klājas arī ok, bet ne tik labi kā ar rokām vai sūklīti.

    Noturība pat uz manas kombinētas ādas ir ļoti laba - pūderi es vispār neizmantoju un visas darba dienas laikā tonālais izskatās labi. Var sākt spīdēt, bet to ir viegli likvidēt ar matējošām salvetēm.
    Uzacis - MaxFactor Smokey Eye Drama Kit 6;
    Seja - Catrice Prime and Fine konturešanas palete un MaxFactor vaigu sārtums 15 Seductive Pink;
    Lūpas - MaxFactor lūpu zīmulis 04 un Lipfinity lūpu krāsa 50.

    Kopumā man šis tonālais krēms ļoti patīk un ar prieku to turpinu lietot, bet vairāk manai ādai tas der rudenī, ziemā un pavasarī. Vasarā viņš šķiet pārāk mitrinošs kombinētai ādai. Patīk, ka āda pēc viņa izskatās ļoti veselīga un skaista, kā arī nav maskas efekta.

    Kur nopirkt: Drogas, Douglas.
    Cena: ap 15-16 eiro, šobrīd Drogās ir liela atlaide un tās maksā tikai 10.89.
    Vērtējums: 9/10.

Vai jau paspējāt izmēģināt šo produktu? Kā patika?:)

AV

4 komentāri:

  1. Ļoti patika, ka uz Tevis izskatās šis meikaps. Tonālais arī ir super foršs, pati lietoju jau divus mēnešus un mainīt negribas!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!:) Jā, piekrītu, tonālais krēms ir ļoti labs :)!

      Dzēst
  2. Man patīk, ka viņš izskatās tik ļoti dabīgi, bet tajā pašā laikā āda uzreiz tāda gludāka izskatās ;) Tik žēl, ka man MF tonālo toņiem švaki iet..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. viņš īpaši labi izskatās uz bildēm pateicoties tām gaismas atstarojošām daļiņām :)
      hm, grūti piemeklēt sev toni? jā, Latvijā viņus diezgan maz ved, šis tonālais kopumā tiek ražots 18 toņos, bet uz Latviju atveda tikai 5 :( Man ziemā arī prasītos maaazliet gaišāks tonis.

      Dzēst