pirmdiena, 2016. gada 2. maijs

Tukšs #4 Aprīlis

Sveiki!
Nu jau divi pavasara mēneši ir aizmugurē (bakalaura darbs jau māj man ar roku)! Pēc tradīcijas mēneša beigās atskaitos par izlietotiem produktiem aprīlī.
    Mossa Youth Defence Pure Glow toniks - labs toniks, jau nopirku tādu pašu, turpināšu lietot. Ļoti ekonomisks iepakojums un produkts, iztērējas pa pusotru gadu. Atsauksme.

    Fa Luxurious Moments Black Amethyst & Pink Viola - dušas želeja kā dušas želeja. Ļoti izteikts kosmētisks aromāts. Aromāta dēļ atkārtoti nepirkšu, bet tā man Fa želejas patīk.

    Schauma Fresh Up! šampūns - nopirku jau ļoti sen pēc kādas blogeres ieteikuma. Man patika, mati mazliet ilgāk paliet tīri. Lai izlietotu šampūnu krājumus ātrāk, es ar tiem mazgāju ne tikai otiņas, bet arī galvu :D. Pirmo reizi es mazgāju galvu ar kādu no tiem šampūniem, kas man ne īpaši der, bet jau otro reizi ar Nioxin.

    Syoss Color Protect matu laka - šis firmas matu lakas man patīk - mati nepaliet cieti, bet tur formu. Visvairāk to lietoja mana vecmamma, bet ik pa laikam arī es.

    Nioxin Hair System 3 - es domāju tie, kas lasa manu blogu regulāri, jau zin, cik ļoti man patīk šis firmas līdzekļi. Vairāk lasiet šeit!

    Catrice lūpu krāsu es nemetu ārā, bet atdodu vecmammai. Sapratu, ka man negribas nesat tādu krāsu un ka man nepatīk Catrice lūpu krāsu tekstūra. Vairs no šis firmas lūpu krāsas nepirkšu.

    Uz vecmammas kosmētikas maku pāriet arī Essence I Love Stage acu ēnu bāze. Es sapratu, ka uz manām acīm tā vairs nestrādā un aizvietoju to ar Kanebo bāzi.

    Bourjois Glamour Volume tuša - man bija versija ar izliekto otiņu, bet es to pēc otras reizes aizvietoju ar otiņu no Ultra Care versijas, jo tam man patika daudz labāk. No šis serijas man tieši Ultra Care visvairāk patika, to es noteikti iesaku, bet ar izliekto birstīti - nē.

    Douglas Naturals Hydrating Mask - laba mitrinoša maska sejai. Nekas īpašs, bet ir laba par savu cenu. Nopirku vēl pāris maskas no šis serijas.

    Kad biju Zviedrijā izmetu arī Garnier Mineral Protect 5 dezodorantu, kas bija beidzies. Garnier dezodoranti ir mani mīļākie, tikai tos arī lietoju.

Kā jums pagāja aprīlis?

8 komentāri:

  1. Baigi gribas tos Nioxin līdzekļus pamēģināt, daudz laba dzirdēts.

    AtbildētDzēst
  2. Kāreiz tagad lietoju Syoss Keratin matu laku - patīk tīri labi, tomēr Keune laka patika vairāk. Kaut kad arī gribu izmēģināt Bourjois tušas, jo līdz šim nav sanācis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bourjois tušas ir foršas, bet pēdējā laikā ir baigi daudz sūdzību, ka esot kļuvušas sausākas. Es ar tādu neesmu sastapusies, bet nu vnk informācijai:)

      Dzēst
  3. Es domāju, ka šeit salīdzināt Nioxin ar Schauma nav pat jēgas, jo cenas un kvalitātes atšķirība ir diezgan krasa.
    Lietoju ļooooti sen Essence bāzi, bet pietika, lai saprastu, ka viņa ir nekam nederīga, ja plakstiņi ir tendēti stipri taukoties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nesalīdzinu, jo pati redzu to milzīgo starpību. Bet no drugstore šampūniem šis nav sliktākais variants :)

      Dzēst
  4. No šī visa vienīgais,uz ko metu acis ir Mossa toniks, patīk viņu produkti,tāpēc šo gribu pamēģināt.

    Schauma šampūnus gan nelietoju un radies iespaids,ka viņi ir briesmīgi :( tāpat arī ar Fa dušas želejām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī bija domas, ka tie ir briesmīgi un īsti ieteikt tos nevaru. Bet tiem, kas meklē kaut ko ļoti lētu, šis varētu noderēt.
      Fa dušas želejās neredzu neko briesmīgu. Nav nekāds 'wow', bet arī nekas traks:).

      Dzēst