otrdiena, 2016. gada 1. marts

Tukšs #2 Februāris

Sveiki!
Apsveicu savus lasītājus pirmajā pavasara dienā!:) Un šodien vēlos parādīt savus tukšiniekus  - produktus, kurus februāra laikā izlietoju līdz galam, kā arī pastāstīt savu viedokli par tiem.

    Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream - par šo krēmu kaut kad blogošanas sākumā jau rakstīju, varat palasīt šeit. Manas domas par šo krēmus nemainījās, tā jau, laikam, ir kāda 5. bundžiņa. Šobrīd ir nopirkta jaunā, atradu Drogās kādas akcijas laikā lielāku bundžiņu.

    Himalaya Herbals Neem sejas putas - rakstīju par tām rakstā par sejas kopšanu ziemā. Lietoju aktīvi pavasarī, pēc tam ziemas laikā lietoju tikai tāpēc, lai izlietotu. Nav ne vainas, vienkārši apnika. Meitenēm ar kombinētu ādu varu ieteikt.

    John Frieda Luxurious Volume šampūns un kondicionieris paraudziņā - man patika! Mati pēc šiem līdzekļiem bija kupli, bet ļoti patīkami un mīksti. Man ir vēl daži paraudziņi - vienu paturēšu savam braucienam uz Zviedriju, pārējus izlietošu ar prieku. Mana draudzene lieto šo seriju un viņai ļoti patīk arī!

    Beauty Formulas Cleansing Nose Pore Strips - šie plāksteri patiešām strādā! Deguns kļuva tīrāks pēc visa pakas izlietošanas, iegādājos vēl vienu iepakojumu. Iesaku!

    Nioxin 2 matu šampūns un kondicionieris - ļoti patika, bija favorītos. Tagad lietoju trešo sistēmu, bet domāju, ka kad tā beigsies, iegādāšos lielākajā izmērā otro, jo tā man derēja labāk. Mati pat pēc šampūna kļūst ļoti maigi, bet pēc kondicioniera - vienkārši zīdaini!

   Lūk tā! Priekš manis ir ļoti daudz tukšinieku, man ir bijuši daži mēneši, kad vispār nekas nebeidzās.
    Vai jums būtu interesanti izlasīt par to, kādus produktus es izvēlējos, lai piebeigtu marta laikā?:) Un kas jums februāra laikā tika izlietots līdz galam?:)

2 komentāri:

  1. Pēc tīrošajiem plāksteriem Tu lieto kaut kādu savelkošu masku? Iesaka to darīt, jo tiek izvilkti netīrumi, un poras paliek tā teikt vaļā un ātrāk atkal kļūst netīras. :) Pati arī daru tā (lietoju vienkārši māla maskas), un melnie punkti nerodas ilgākā laika periodā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es lietoju skrubi, kas ir no Premier Dead Sea Spa, viņš man labi savelk poras gan pēc plāksteriem, gan lietojot vienu pašu:) pēc tam toniks+nakts krēms.

      man arī ir poru savelkošs krēms no Biodermas, bet to, nezinu kāpēc, lietoju reti.

      Dzēst