svētdiena, 2016. gada 27. marts

Haul: Kanebo Sensai, MaxFactor, John Frieda, Bourjois, Mossa

Sveiki!
Šodien parādīšu jums savus pirkumus šajā mēnesī un padalīšos ar pirmajiem iespaidiem.
    MaxFactor Bronzing Powder 02 Bronze - šis ir mans pirmais bronzeris ar spīdumiem, pirms tam visi mani bronzeri bija matēti. Kopumā man patīk, jo man vispār pēdējā laikā patīk produkti ar spīdumiem. Viņš ir ļoti ekonomisks, jo manai gaišai ādai vajag pavisam nedaudz, kā arī iepakojumā ir vesels 21 grams! Iepakojumu par super ērtu nosaukt nevaru, bet mājas lietošanai ir labs.

    Lancome Juicy Shaker 283 Berry in Love - par šo man jau bija pilnvērtīga atsauksme. Ļoti patīk, bet nav tāds 'wow!wow!'efekts.

    Adidas Get Ready! tualetes ūdens - patīkams tualetes ūdentiņš ar vieglu ogu-aveņu aromātu. Lietošu pavasarī, kad gribēsies kaut ko ļoti vieglu.

    Bourjois Rouge Edition Velvet lūpu krāsa 11 - matētā lūpu krāsa. Nav slikts produkts, bet klājas ne vienmēr vienmērīgi, ļoti sausina manas lūpas, bet tonis ir tik smuks!

    John Frieda Full Repair kondicionieris - nesen bija ieraksts par matu kopšanu, kur es rakstīju par šo līdzekli. Kopumā patīk, nākamreiz paņemšu no šis firmas kondicionieri no serijas Luxurious Volume.

    MaxFactor Wild Shadow Pots 116 Wicked White - izcils budžeta klases izgaismotājs. Šī ēna ne tikai dod spīdumu sejai, bet arī ļoti delikāti izgaismo. Ļoti maigas ēnas, kas uz acīm būs vājas, bet kā hailaiteris - izcilas! Noteikti iesaku visiem izmēģināt.

    Mossa Youth Defence toniks - mīļākais toniks, ilgi nedomāju un nopirku atkārtoti. Bija domas nopirkt Kivvi toniku, bet tur man nepatika aromāts un tas, ka viņš ir paredzēts visiem ādas tipiem. Šeit ir atsauksme.

    Essence I love stage acu ēnu bāze - nekā īpaša, nopirku, jo pirku jau divas reizes. Šī ir pēdējā reize, kad es to nopirku, jo bāze nav efektīva, bet patīk, ka izlīdzina acu plāksnīšu toni.

    Nu un es nebūšu es, ja kaut ko neaizmirsīšu iekļaut bildē :D
    Kanebo Sensai Silk vieglā emulsija - produkts, kas 3 dienu laikā mainīja manu ādu! Šis noteikti ir 'wow!wow!wow!!' produkts. Es kaut kā intuitīvi uzticos japāņu sejas kopšanai un tie nepievil! Emulsija ir ļoti viegla un šķidra, āda iesūcas ne tik ātri, kā pārējie mani krēmi, bet jau par 3-5 minūtēm es jau varu mierīgi klāt kosmētiku, ja steidzos. Par šo noteikti būs vēl atsauksme, un turpmāk es turpināšu iepazīties ar Sensai dekoratīvo un kopjošo kosmētiku, jo pirmais iespaids ir tiešām ļoti labs!

    Varbūt esat kaut ko no šiem produktiem mēģinājuši? Kā patika?:)

4 komentāri:

  1. Man kaut kā necelas roka maksāt tādu naudu (Sensai) par vai nu ļooooti sūdīgiem komponentiem vai nu patiesībā ļoti lētiem komponentiem, kuri ietilpst šajā zīmolā. Efekti parasti ir "Nomazgājami" Tad jau labak dargus organiskos perku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es īpaši neko nesaprotu sastāvos, bet orientējos uz efektu. katrs kosmētiskais līdzeklis savā ziņā var būt kaitīgs ādai, pat tie paši organiskie līdzekļi.

      ja viņš būtu tik lēts, tad viņš dotu tādu pašu efektu, ka kosmētika no Drogām :) bet nu katram jau savs viedoklis.

      Dzēst
  2. Ja esat kosmētikas konsultante, tad sastāvi ir jālasa un tajos jāorentējas...
    Veiksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es daru visu to, ko no manis prasa darba devējs :) un, starp citu, es nestrādāju ar kopjošo kosmētiku;)

      Dzēst