sestdiena, 2014. gada 8. novembris

Vakaru sejas procedūras no Premier Dead Sea Spa

Sveiki!
 Sejas attīrīšanu uzskatu par galveno rituālu sejas kopšanā jebkuram ādas tipām. Rītos man patīk lietot kaut ko uzmundrinošu, ar svaigu smaržu, bet vakaros dodu priekšroku kaut kam, kas palīdz noņemt kosmētikas paliekas pēc noņemšanas ar pieniņu.
 Šajā uzdevumā man palīdz divi brīnumaini sejas kopšanas līdzekļi no Premier Dead Sea Spa - Mazgāšanas želeja ar mikrogranulām un Skrubis ar augļu skābēm, kuri ir ražoti 'in Holy Land' - Izraēlā un satur Nāves jūras minerālus.
Šo kosmētiku pie mums ir iespējams nopirkt 3 tirdzniecības centros - Galleria Rīga, Domina un Spice. Jā, tas ir tas meitenes, kuras uzbāžas ar glāzītēm un piedāvā izmēģināt kaut kādu brīnumlīdzekli :) Kādreiz ļoti sen ar vecmammu uzķērāmies un  nopirkām nagu kopšanas komplektu un 'dāvanā' dabūjām ķermeņa sals skrubi. Jāsaka, ka kosmētika tiešām ir laba, bet pārdošanas veids ir pārāk aktīvs :) Nebūtu vairāk pievērsusi uzmanību šai firmai, bet... sanāca tur pat pastrādāt :D Tāds liriskais intro, nu bet ķeramies pie lietas!

Facial Cleanser with Micro Grains - ļoti maigs, nesatur ziepes. Nekādas granulas nejūtu, laikam tāpēc, ka viņas ir micro :) Sejas āda pēc tā nav sausa, dažreiz pat negribās pēc tam lietot krēmu. Var sajust, ka seja ir tīra un elpo. Labs ikdienas variants, tomēr, kā jau pieminēju, rītos man patīk lietot kaut ko 'aktīvāko', tāpēc šo lietoju vakaros. Smaržo pēc kaut kādām maigām ziepēm. Minimālā cena 20 eiro par 125 ml. 9/10.

Exfoliating and Cleansing Facial Gel - man mīļākais sejas skrubis ever! Lietoju 2 reizes nedēļā pēc attīrīšanas ar želeju. Daļiņas ir ļoti smalkas, labi attīra. Samazina melno punktu skaitu un, kas mani iekaroja, viņš sašaurina poras! Tiešām! Pēc tā sejas āda nav sausa. Parasti pēc viņa nelietoju nekādus krēmus, Dažreiz uzlieku maskas labākam efektam. Satur augļu skābes, smaržo patīkami, bet dīvaini, nevaru aprakstīt to smaržu. Tādu pašu, tikai mazākajā izmērā uzdāvināju savam puisim, viņam arī patīk palietot, jo tas palīdz ar minimālo piepūli kopt seju. Minimālā cena 25 eiro par 125 ml. 10+/10.

Tomēr izdevīgāk ņemt viņus komplekta, jo abi kopā maksā 35 eiro. 

Vai esat mēģinājuši kaut ko no šis firmas vai kaut ko citu ar Nāves jūras minerāliem?

Stay Beautiful!

4 komentāri:

  1. man ari ir bijis lidzeklis zilaja tubina,loti labs! bet nekarojas iet ieksa premier veikalos,kur censas nopardot pusveikala sortimentu viena reize:/ varbut sanemsos kadreiz,jo ka jau tu raksti - produkti ir pat loti labi, bet ta agresiva pardosana manigaligi neuzruna. attirosais lidzeklis gan ir uz goda. ari kermena sals skrubi izlietoju ar prieku - pasakains produkts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, man tādā ziņā ir paveicies, jo daudzas pārdevējas ir 'savējas' :)
      ja vēl neesi mēģinājusi sejas skrubi - iesaku! pagaidām labākais, kas man ir bijis:)

      Dzēst
  2. Vakar "iekritu" Dominā uz šādu hiperaktīvu pārdevēju. Iedeva rokā kaut kādu mazu paraudziņu, tad veikli uzsēdināja uz krēsla un piedāvāja acu serumu izmēģināt. Uzreiz teicu, ka neko nepirkšu. Tas nekas! Galvenais, izmēģināt, tad jau sapratīšu, ka labs! Un tik runā... Jāsaka gan, ka tas acu serums jau pēc 5 minūtēm uzrādīja jauku rezultātu. Taču meitene nezināja, ka uzķērusies uz stingru "nē!". Beigās tas viss jau izskatījās pēc manas bēgšanas, jo tiešām produkcijas "iesmērēšana" bija kļuvusi diezgan uzstājīga. No psiholoģijas viedokļa neveiksmīgs piegājiens no meitenes puses. Būtu mierīgāka, varbūt pati pēc laika ietu iegādāties to serumu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ļoti žēl, ka tā sanāca, iespējams, meitenei nav pietiekamas pieredzes darbā ar klientu vai nesanāca atrast pieeju tieši Jums :(

      Dzēst