piektdiena, 2015. gada 2. janvāris

Rival De Loop Young lūpu eļļa

Sveiki visiem Jaunajā 2015. gadā :) ! Kā nosvinējāt?
Šodien vēlos pastāstīt par jauno produktu Latvijas tirgū - Rival De Loop Young lūpu eļļu. Šis firmas kosmētika ir parādījusies pavisam nesen (agrāk gan pie mums bija pieejama vienkārši Rival De Loop kosmētika - vairāk kopjoša, dažas nagu lakas un tušas). Daži produkti no šī brenda piesaistīja manu uzmanību, bet nelikās vajadzīgi šobrīd, bet šo eļļu man gan sagribējās pamēģināt.


Iepakojums ir interesants un smuks - attālināti man atgādina mammas Kenzo smaržas :) Tilpums 3 ml. Zaļo rotājumu var noņemt. Ar uzklāšanu ir problēmas, jo aplītis ne vienmēr grib strādāt un dažreiz vajag pacensties, lai dabūtu ārā pašu eļļu.

Pati eļļa nav lipīga, ir bez garšas, bet smaržo ļoti patīkami. Man ir zemeņu variants, vēl ir pieejami 2 aromāti - persiku un meloņu. Patīkami nosedz lūpas, mīkstina, bet nedot tādu mitrināšanu, kura būtu nepieciešama ziemas laikā. No manām lūpām ātri pazūd (nezinu, vai tā ir produkta vaina, jo no manām lūpām visi balzami ātri pazūd).

Kopumā varu teikt, ka produkts ir ok par savu naudu, man ļoti patīk aromāts un iepakojums, bet par to pašu naudu labāk nopirkt Dzintara higiēnisko lūpu krāsu, no viņas ir daudz vairāk efekta :).

Cena 1.99 eiro. Nopērkama tikai veikalos Drogas.

Esat jau kaut ko mēģinājuši no Rival De Loop Young? Vai ir kaut kas, kas patika?

Stay Beautiful!

5 komentāri:

  1. Laimīgu jauno gadu :)
    Nezināju, ka viņiem ir arī bagu lakas :D Es laikam Drogās neesmu neko pamanījusi no šīs sērijas :D būs kārtīgāk jāpievērš uzmanība!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ne visos veikalos viņi ir, bet nagu lakas, man liekas, ir visur. pie mums nav viņu stenda, bet nagu lakas ir gan veca dizaina, gan jauna :)

      Dzēst
    2. šodien skatījos Drogu avīzīti, un sapratu,ka redzēju to stendu Spices Drogās un vēl skatījos, un brīnījos, kas tas tāds :D
      vispār viņiem sakarīga izvēle un cenas arī labas, es laikam gribētu nagu lakas vai lūpu krāsas pamēģināt no šīs sērijas.

      Dzēst
  2. No Rival De Look reiz mēģināju sejas skrubi.. Biju ļoti vīlusies! Nedeva nekādu efektu, iespējams, ka bija pārlieku maigs man. Kas attiecas uz ātro izzušanu uz lūpām - varbūt tev viņas dabiski prasa lielāku mitrināšanu tāpēc viss tik ātri pazūd, ka ir uzsūcies nemanot? Jādzer vairāk ūdens! :)
    / betweenpastels.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. centos jau dzert vairāk, bet ne vienmēr sanāk. man tā problēma ir vairāk izteikta ziemā, laikam, atkarīgs no laika apstākļiem.

      Dzēst