svētdiena, 2015. gada 11. janvāris

Organic Shop Aquasoft Hand Cream

Sveiki!
Šis roku krēms no Organic Shop man ir parādījies nejauši - vajadzēja kaut ko nopirkt, lai dabūtu klienta kartiņu Siberica veikalā. Tā kā man pašai neko nevajadzēja, izvēlējos kaut ko pašu lētāku. 

Šis krēms ir ideāls vasarai - viņš ir ļoti viegls un šķidrs. Krēmam ir ļoti viegls un atsvaidzinošs alvejas aromāts. Man liekas, ka viņš pat nedaudz atvēsina rokas.
Šis krēms ir domāts gan rokām, gan nagiem, bet uz nagiem parasti no krēmiem es neredzu nekādu rezultātu, arī no šī krēma nagi nav uzlabojušies. Ražotājs solā papildus mitrināšanai barošanu, bet krēms ir ļoti viegls, tāpēc manas rokas viņš nebaro. Ziemai, kad rokas kļūst īpaši sausas un jūtīgas, man ar šo krēmu nepietiek, bet vasarai, kad negribas neko treknu, šis ir ideāls!
Satur alvejas gelu, termālo ūdeni un vitamīnu E. 

Kopumā man ļoti patīk, tāds 'sezonāls' produkts, vasarā gandrīz nevienu citu roku krēmu nelietoju.

Esat kaut ko mēģinājuši no Organic Shop roku krēmiem?

Stay Beautiful!

3 komentāri:

  1. Man ir bijusi cukura skrubji no sis firmas-sokolades un mango. Tas tik bija kaifs un smarza! :))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi ļoti daudz labu atsauksmju, bet arī kāds stāstīju, ka viņi krāso ķermeni. Es dodu priekšroku paštaisītiem skrubijiem - no kafijas, cukura, sals, medu. :)

      Dzēst
    2. Tiem skrubjiem, ja arī ir krāsa tā noskalojas ar ūdeni dušā. :) Protams dabīgies skrubji arī labi, kafijas skrubis it kā dod arī enerģiju, jo kofeīns uzsūcas ar ādu (es to neizdomāju, kaut kur dzirdēju :) ).

      Dzēst