ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

L' Oreal Color Riche Les Ombres acu ēnas

Sveiki!
Acu ēnas ir mans must-have ikdienai, jo bez tām nevaru iztikt. Mana mīļākā gamma ir brūna, tāpēc nav jābrīnās kādēļ es sev nopirku vēl 4 brūnos toņus. ;) Vēl joprojām neesmu atradusi savu ideālo brūno krāsu, laikam, uz to aizies daudz laika.

Pirms Jaunā gada nopirku sev L' Oreal Color Riche Les Ombers acu ēnas tonī E4 Marron Glace. Šis paletes ir pieejamas pie mums 4 variantos, bija vēl viens ar ļoti smuku brūnu krāsu, bet pārējas krāsas man tur nepatika, tāpēc izvēlējos sev šo paleti. 
Ēnas ir labi pigmentētas, ar viņām var izveidot gan dienas, gan vakara make-up. Ēnas uz manis turas labi gan ar bāzi, gan bez. Komplektā iet aplikators, kuru es neizmantošu, jo ar tādiem man nav ērti strādāt, izmantoju tikai otiņas.
Acu ēnas dienas gaismā.

Kopumā esmu sajūsmā, ļoti labas ēnas, intensīvas, pigmentētas un patīkamas :) Drošvien kaut kad drīz parādīšu make-up ar šīm ēnām :) 

Kā jums patīk L' Oreal acu ēnas? Kāda vispār ir jūsu mīļākā gamma acu ēnām?

Stay Beautiful!

10 comments:

  1. Pelēkas ēnas man ārkārtīgi briesmīgi izskatās, gadiem esmu mēģinājusi periodiski, ne pa kam! Melnas matētas ja ļoti labi pacenšas varu vēl uzkrāsot, un arī ne vienmēr! Aukstie toņi man virsū izskatās kā fingāli, padara par čigānieti :D silti brūni, bronzas, nude tie ir mani :) krāsas absolūti nē, varbūt kādu līniju, bet parasti neriskēju :D

    AtbildētDzēst
  2. Iesaku pamēģināt Flormar mono ēnu rieksta brūna,matēta (melnajā iepakojumā) beidzot atradu sev piestāvošu brūnu ēnu!! Labi pigmentēta un maiga, tāpat kā cena :D

    AtbildētDzēst
  3. Man škiet, ka man varētu būt tieši šīs pašas acu ēnas, vai arī tās otras brūnās, man viņas jau ir diezgan sen un visi uzraksti nobružājušies nost :D Kopumā esmu sajūsmā, diezgan labas ēnas.
    Es parasti izvēlos brūnās krāsas, gribētu pamēģināt kaut ko košāku, bet negribas pirkt ēnas, kuras ikdienā neizmantošu, un ja nu nepiestāv, tāpēc palieku pie brūnajām :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, man arī nepatīk pirkt to, ko nelietošu. tāpēc labi domāju pirms pirkuma :) bet domāju ka no vienām košām ēnām slikti nebūs :)

      Dzēst
  4. Es ar šitām baigi iegrābos, nebija gana pigmentētas. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hm, laikam, katram sava izpratne par to, kādas ir pigmentētas ēnas. man ar tādu pigmentāciju pietiek :)

      Dzēst
  5. Такие не пробовала, но на свотчах очень красивые. Люблю холодные оттенки коричневого.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Да, коричневые - мои любимые цвета в макияже :)

      Dzēst