svētdiena, 2015. gada 11. janvāris

5 nepieciešamākie acu produkti

Sveiki!
Šodien vēlos pastāstīt par saviem Top-5 kosmētiskajiem produktiem acīm. Interesanti sanāca, ka 3 no viņiem ir no Essence :) Ideju nozagu no igauņu beauty bogeres Estoniannas :)

1.Tuša. Pat bez acu ēnām es varētu iztikt, bet ne bez tušas! Manas mīļākas tušas ir no Bourjois, šobrīd mans favorīts ir Volume Glamour Ultra Care - birstīte viņai man patīk vairāk nekā standarta versijai.

2. Acu zīmulis. Es izvēlējos gela zīmuli no Essence, jo viņš labi turas uz acīm, nepadara mani par pandu un man ļoti patīk viņa finišs, kurš ir līdzīgs gela lainerim. Ja izvēlēties konkrēto krāsu - tad melna, jo viņa ir universāla un man visvairāk patīk. 

3. Acu ēnas. Šeit sanāca nedaudz negodīgi, jo izvēlējos paleti, kurā iekļauti uzreiz 6 toņi, ko var uzskatīt par 6 atsevišķiem produktiem, bet tas tā :D Šī palete jau ir pārbaudīta ar laiku, ir kritusi, ir nedaudz pabojāta, bet paliek mana mīļākā no tām, kuras man ir. Pirms Dzimšanas dienas pasūtīšu sev Naked 2, domāju, ka tad viņa ieņems šo vietu. 

4. Acu ēnu bāze. Izvēlējos Essence, jo citas, izņemot Catrice, pagaidām neesmu mēģinājusi. Catrice ļoti ātri beidzas (man bija kaut kāda veca versija, kuras tagad jau sen nav pārdošanā), maksāja dārgāk nekā Essence un ar savām īpašībām īpaši neatšķiras. 
5. Otiņa. Man nepatīk plakanas acu ēnu otiņas, tāpēc izvēlos tādu, ar kuru viegli izplūdināt ēnas. Šī ir no Ebay, kaut kāda Made in China, Tīri tāda ok, bet ceru, ka drīzumā nomainīšu uz kaut ko labāku. 

Lūk tā. Un kāds ir jūsu Top-5 acu produktu? :)

Stay Beautiful!

6 komentāri:

  1. Mans acu top 5 būtu - uzacu zīmulis, melns acu zīmulis, melna skropstu tuša, izgaismotājs zem acs un birstīte ar kuru izķemmēt uzacis. :) Tā, gribēju būt oriģināla un neiekļāvu topā ēnas, bet ja tā padomā ēnas un acu ēnu bāze man tik ļoti netērējas. :)
    Katru reizi, kad Tu raksti par kādu acu ēnu paletīti, man vienmēr šķiet, ka tā ir mīļākā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man nav tik daudz paletes, nezinu, kāpēc tev tā liekas :) L Oreal palete man patīk, bet vel par agru saukt viņu par mīļāko :)

      Dzēst
  2. Bourjois tušas pagaidām neesmu mēģinājusi, bet tuvākajā nākotnē tam noteikti jāmainās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lietoju, man patīk! Klasiska birstīte.Dienas laika nenobirst! Notīrīt viegli, nav jāberž acis ārā ! :D Manas jūtīgās acis nekairina, bet uz vakara pusi, protams, smaguma sajūta rodās, kad gribās visu notīrīt !

      Dzēst
    2. Lietoju, man patīk! Klasiska birstīte.Dienas laika nenobirst! Notīrīt viegli, nav jāberž acis ārā ! :D Manas jūtīgās acis nekairina, bet uz vakara pusi, protams, smaguma sajūta rodās, kad gribās visu notīrīt !

      Dzēst