pirmdiena, 2016. gada 14. marts

Atsauksme: Lumene CC krēms 6 in 1

Sveiki!
Šodien pastāstīšu par Youtube kulta produktu no Lumene - CC krēmu.

    Ko mums sola ražotājs:

    Ļoti viegla konsistence, maksimāli maskējošs efekts. Ar ādas mirdzumu pastiprinošiem pigmentiem un brūkleņu sēkliņu eļļu. Rezultāts - pusmatēta, mirdzoša un gluda āda. Piemērots jebkura tipa ādai jebkurā vecumā. Bez parabēniem.

     Šis ir ļoti labs variants tiem, kam gribas kaut ko vieglu, viņš ir gandrīz nejūtams uz ādas. Nesaku, ka pavisam nejūtams, jo tās nav tik viegls kā Chanel Vitalumiere Aqua vai MaxFactor tonālie, bet arī nav tik jūtams kā True Match no L'Oreal. Uz iepakojums rakstīts, ka pārklājums ir vidējs, bet es drīzāk pateiktu, ka tās ir no viegla līdz vidējam. Nezinu, vai šo var nosaukt par CC krēmu, jo visus apsārtumus viņš neizlabo (skaties šeit). Drīzāk tas ir vienkārši viegls tonālais krēms. Es vispār neticu tajos BB un CC krēmos, jo uzskatu, ka tās ir vienkārši reklāmas triks. Neviens BB krēms neaizvietos parasto dienas krēmu.

    Ražotājs atzīmē 6 krēma priekšrocības:

  • Tonālais krēms
  • Konsileris
  • Praimeris
  • Izgaismotājs
  • Ilgnoturīgs
  • SPF 20
Pārklājums: 3 no 5. Es pateiktu, ka drīzāk ir 2,5 no 5.


    Krēms dod pusmatētu finišu, kas man patīk. Man nepatīk 100% matēti finiši, neskatoties uz to, ka tie jau kādu laiku ir modē. Viņu var padarīt par mirdzošāku, pievienojot nedaudz eļļas. Zemāk bildē ir redzams, kā tonālais izskatās, kad viņu sajauc ar eļļu. Kā viņš izskatās bez eļļas, skaties rakstā par L' Oreal favorītiem.
tonālais+konsileris+bronzeris+vaigu sārtums
    Man ir tonis Light, ka ir pats gaišākais. Viņš ir pietiekami gaišs, tam ir neitrāli auksts zemtonis. Pats krēms nesausina ādu, bet var mazliet pasvītrot mīmiku. Vienu reizi ļoti steidzos un uzreiz pēc tonika uzklāju šo krēmu (nedariet tā! es vienkārši dažreiz esmu ļoti neuzmanīga). Nekāda īpaša diskomforta nebija, bet arī nebija 100% patīkami. Man ir kombinēta āda :).

    Iepakojums ir labs un lakonisks, bet man vairāk patīk iepakojumi ar dozatoriem, jo man tā ir ērtāk.

    Kam šis krēms derēs? Cilvēkiem ar labu ādu (vai ar nelielām nepilnībām), kura nav sausa vai pārāk taukaina. Kopumā man viņš patika, bet nebūs mans must have. Šo iepakojumu izlietošu bez problēmām, bet atkārtoti, visdrīzāk, nepirkšu.

    Vērtējums: 8/10.
    Cena: ap 15 eiro, bet Drogās bieži ir atlaides.

    Vai esat mēģinājuši šo krēmu? Kā jums patika?

4 komentāri:

  1. Žēl, ka Lumenes lūpu spīdumam nav tāda kvalitāte kā šim krēmam. Nopirku spīdumu sārtā tonī, bet kvalitāte izrādījās briesmīga, paliek lipīgs pēc neilga laika, bet pēc 1 stundas jau ir super duper lipīgs un sāk velties veidojot bālganus plankumus uz lūpām, žēl, jo tik skaists tonis spīdumam, bet reāli diemžēl jāmet miskastē, jo spīdums ar tādām īpašībām vienkārši nav lietojams.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hmm, ļoti žēl, ka tā sanāca. man ir viens Lumene spīdums, diezgan labs. varbūt, kaut kāds vecs trāpījās?

      Dzēst
    2. Spīdums līmēts vaļā nebija, aromāts diezgan patīkams, tāpēc nedomāju, ka varēja būt vecs. Atsauksmes internetā par spīdumu bija normālas, tāpēc arī droši pirku, lasījusi biju tikai vienu atsauksmi, kur situācija bija kā man, nez, nenoveicās vienkārši.

      Dzēst
    3. nu jā, tad vienkārši nepaveicās. tā gadās dažreiz :)

      Dzēst