trešdiena, 2016. gada 2. marts

L'Oreal favorīti

Sveiki!
Man pašai patīk ieraksti, kur tiek aprakstīti kāda konkrēta brenda top produkti, tāpēc arī pati esmu izdomājusi izveidot tāda tipa ierakstu seriju. Sāku ar vienu no šobrīd populārākiem brendien Drogās - L'Oreal. Kaut gan man ar šo zīmolu attiecības ir ne pārāk labas, ir daži produkti, kas ļoti patīk:)

    Nude Magique Blur Cream - šis ir mans absolūtais favorīts no L'Oreal! Viņš diezgan labi nomaskē poras, izlīdzina sejas ādas tekstūru, kā arī nesausina ādu! Šī tūbiņa ir bezgalīga. Viņa vajag pavisam nedaudz, lai pietikti visai sejai. Es viņu nelietoju ikdienā, tikai kaut kādiem vakaru make-up'iem. Kaut gan šobrīd ir daudz tonālo krēmu ar līdzīgu funkciju, šis līdzeklis vēl labāk papildina tos un vēl labāk palīdz paslēpt poras!

    Color Riche lūpu krāsa 380 Luminous Coral - man personīgi vairāk patīk veca toņu kolekcija - tā, kura šobrīd ir pieejama liekas nedaudz monotona, kā arī daudzas košas krāsas ir par traku. Šis tonis tika izņemts no pārdošanas, par ko sākumā ļoti bēdājos, bet pēc tam atradu dažas alternatīvas - MaxFactor 825 vai Dzintars Kredo T83 lūpu krāsas ir diezgan līdzīgas. 
    Man ļoti patīk Color Riche lūpu krāsu aromāts, mmm.. Kvalitāte un noturība šai lūpu krāsai ir laba, bet lūpu krāsa ir mazlietiņ pasausa. Agrāk man likās, ka tā nav, bet pēc tam, kad pamēģināju citas firmas, tomēr sapratu, ka nedaudz ir par sausu:). Bet man ļoti patīk šis korāļu tonis! Arī no šis serijas man patīk Eva's Pure Red. 

    Super Liner Smokissime 102 Brown Smoke - par laineri šo grūti nosaukt, bet man ļoti patīk šo izmantot kā acu ēnas!:) Tonis un tekstūra ir vienkārši ideāli - satīna šokolādes brūns. Protams, ja ļoti pacensties, tad var šo arī kā laineri izmantot, bet man vairāk patīk šo lietot pa visu ārējo acs kaktiņu.
Lūk arī make-up ar šo produktu izmantošanu! Pārējie produkti, kurus izmantoju ir: 
  • Lumene CC krēms Light - par šo neesmu sajūsmā, drīz būs atsauksme (arī uz bildes var redzēt, ka viņš īsti nenosedz visus apsārtumus);
  • Micabella minerālais pūderis mazliet pacentās izglābt situāciju ar CC krēmu;
  • Korres WRP8 pūderis, ko es izmantoju kā bronzeri;
  • Essence 30 Secret it-girl vaigu sārtums;
  • MAC Mineralize Skinfinish NW15 konsileris;
  • Catrice 030 uzacu zīmulis;
  • Dzintars skropstu uz uzacu balzams kā uzacu fiksators;
  • Lumene Natural Code acu ēnas 9 Hazel;
  • Bourjois Volume Glamour Ultra Care skropstu tuša.

Laikam, tas arī ir viss! Ļoti vienkārši, nekā lieka:)

Nedaudz tuvāk acu grims:

Un kuri ir jūsu mīļākie L'Oreal produkti?

2 komentāri: